CAR SLAGAO ČITAVU NACIJU, ALEKSANDRA ĆE PUĆI OD MUKE KADA ČUJE: Progovorila Filipova bivša, iznela sve o DOGOVORU!

Autor:

Zadruga

03.07.2023

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žana Đorđević otkrila istinu o odnosu sa Filipom Carem!

CAR SLAGAO ČITAVU NACIJU, ALEKSANDRA ĆE PUĆI OD MUKE KADA ČUJE: Progovorila Filipova bivša, iznela sve o DOGOVORU!

Foto: ST/Dragan Kadić, ATAImages

Nakon odgledanog priloga o tome kako Zvezdan Slavnić i njegova 22 godine mlađa devojka Anđela Đuričić pričaju o tome kako je Žana Omnia zaljubljena u Filipa Cara, voditelj Darko Tanasijević porazgovarao sa Omniom o ovoj situaciji i sukobima sa Carem.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Žana Đorđević

 

- Pa ja ne bih to nazvala da me je neko razotkrio, ali da su izneli mišljenje, jesu. Ja nikada javno o njemu neću reći ništa loše. Nemam loše mišljenje, smatram da je Filip jedan vid ličnosti u spoljnom svetu, jedno u rijalitiju. Potpuno je drugačiji u komunikaciji u spoljnom svetu, a drugačiji u komunikaciji u rijalitiju. Smatram da dvoje ljudi spavaju na istom jastuku i da se posle 50 godina ne poznaju, otkriješ da neke stvari nisi znao. FIlip je kulturan i fin momak napolju, ima kodekse ponašanja, zna da ispoštuje ženu, a u rijalitiju sam ga nazvala Šrekom. Nije ništa uvredljivo, može da bude simpatično, pomalo sarkastično - rekla je Žana o Caru.

- Da li je istinita priča da si inicirala kontakt sa Filipom kako biste, kako vi kažete, napravili priču?

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Žana Đorđević i Filip Car svađa

 

- Ma to je totalna budalaština. To što je Filip pričao u "Zadruzi", zna da je to laž, ja se ne libim istine. Mrzim da pamtim šta sam lagala, da bih se time bavila. Ja volim da upoznajem ljude, prosto sam komunikativna, volim da upoznajem svet, što bi se u Osnovnoj školi reklo: "Svet oko nas". Nismo imali nikada ništa. Filip nije moj tip muškarca, klasična je devica i egocentrik i misli da bi sve žene bile s njim. Ja kad zagrizem, ja ne puštam. Ja biram, ne dozvoljavam da mene biraju! To je moje pravo - rekla je Žana.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading