ALEKSANDRA NIKOLIĆ SE I PORODICE ODREKLA ZBOG BUDUĆEG MUŽA?! Sa Carevim najbližim proslavila veridbu, Slovenke nema ni na mapi!

Autor:

Zadruga

02.07.2023

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandrina majka nije oduševljena budućim zetom, pa nije prisustvovala ni njihovoj veridbi!

ALEKSANDRA NIKOLIĆ SE I PORODICE ODREKLA ZBOG BUDUĆEG MUŽA?! Sa Carevim najbližim proslavila veridbu, Slovenke nema ni na mapi!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, ST/Nikola Mutić

Aleksandra Nikolić se pohvalila novim vereničkim prstenom, koji je dobila od Filipa Cara, pa otkrila kako ju je iznenadio.

Naime, Car ju je izveo na večeru, gde joj je uručio poklon, a ona je odmah uslikala i podelila sa brojnim pratiocima na društvenim mrežama. Čestitke su pljuštale, a sa njima su slavili Filipovi najbliži.

Republika

Foto: instagram.com/alex_mima

 

Filip je objavio snimak, na kom se vidi da su bili u društvu njegovog najboljeg prijatelja, Bruna, i njegove izabranice, a svi su se pitali gde je Aleksandrina majka. Slovenka Nikolić nije najsrećnija zbog Aleksandrinog izbora partnera, a čini se da ju je ćerka potpuno "isključila" iz života.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Aba

02.07.2023 13:41

Filip opet uslikao hranu a ljudi nigde. Gde je Franjo, Bruno, drgugovi.? Kaže majka i sestra ne žele u javnost, osramotili ih jesu ali, veridba ide uz slavlje i poridice, šampanjac i sveće. Ili...? Sve za ove šta šalju poklone i za one šta ružno pričaju o njima? I, jelovnik je promenjen, čita Filip komentare i kritike, bit će još snimaka. Kako god, uživajte vi u ljubavi koliko god traje i kakva god da jesre jer, i ostali lažu i pričaju bajke.

Wall

02.07.2023 15:10

Prodala veru za veceru! Ako majku i sestru ne zove onda vidite koji je to odron. Sramota!

Aca

03.07.2023 19:06

Sta je bitno ko je na večeri to je njihova privatna stvar. Čak i da je venčanje u pitanju. Neka je samo srećno i dugovečno.