NATERALI JE DA SE ZAHVALI DEJANU: Aleksandru Nikolić napali uživo na Pinku!

Autor:

Zadruga

23.06.2023

10:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pobednica "Zadruge 6" se suočila sa sudom naroda!

NATERALI JE DA SE ZAHVALI DEJANU: Aleksandru Nikolić napali uživo na Pinku!

Foto: ATAImages, E-stock

Aleksandra Nikolić je sinoć u emisiji "Narod pita" odgovarala na pitanja publike koja se uključivala u program, a jedna gledateljka iz Beograda ju je urnisala i poručila da treba da se zahvali Dejanu Dragojeviću zbog toga što je postala dama.

- Aleksandra što se promenila i što se ovako ponaša može samo Dejanu da zahvali. Dejan je nju išlifovao i napravio ju je damom, nema ljubavi, pa je otišla kod drugog - govorila je gledateljka.

Republika

Foto: RTV Pink

Aleks Nikolić

- Da li Dejan treba meni da zahvali? - pitala je Aleks.

- Ne, mogao je da bude sa Marijanom. Ti si čula da se on sviđa Marijani, pa si otišla kod njega. Treba da zahvališ Dejanu što si takva kakva jesi - nastavila je gledateljka iz Beograda.

- Hvala ti, Dejane. Da li ste sad srećni? - pitala je Aleks ironično.

- Dejan nije nikog prevaspitao. Ona je pobedila zahvaljujući sebi, Dejan zahvaljujući sebi, a vi gurate Aleks Dejanu i Dejana Aleks, a ja sam rekao da od toga neće biti ništa. Aleks je jedinka, Dejan je jedinka. Ja sam hteo da čoveka koji se pogubio u vremenu i prostoru i doživeo je strašno stvar, da ga kroz simboliku vere podsetim da se vrati u normalu, a on je pružio ruku i rekao da pristaje. On je slagao, a ne ja - ubacio se Lepi Mića.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Lepi Mića

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Ljiljana

24.06.2023 17:18

I treba da se zahvali, nikada nije doživela ljubav pažnju-to je sama izjavljivala. Učinio je važnom. Nikada je nije uvredio,nazvao k***om. Za razliku od sadašnjeg"verenika". Koji ju je najstrašnije ponižavao. Majku joj psovao,vređao. Sa naklonom do zemlje da se zahvali i izvini Dejanu!!! Ona i krompir u kaputu-veprina jesu jedno za drugo!!! 🐷🐉🤮🤮🤮