EVO KAKO SE ALEKS PROVODI BEZ CARA U BEOGRADU: Društvo joj prave dva muškarca! (FOTO)

Autor:

Zadruga

21.06.2023

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uživa za sve pare!

EVO KAKO SE ALEKS PROVODI BEZ CARA U BEOGRADU: Društvo joj prave dva muškarca! (FOTO)

Foto: ATAImages

Aleksandra Nikolić trenutno boravi u Beogradu, daleko od svog partnera Filipa Cara koji je ostao kod svojih roditelja i porodice u rodnoj Crikvenici. Međutim, pobednici šeste sezone "Zadruge" ovaj rastanak nije pao teško, jer se sve vreme provodi.

Naime, Nikolićev je vreli, sunčan dan iskoristila kako bi se opustila sa rođenom sestrom Jelenom i dva prijatelja, frizerom i šminkerom, na ručku u jednom prestoničkom tržnom centru, a pobednica rijalitija nije skidala osmeh sa lica.

Podsećanja radi, Aleksandra je u emisiji "Narod pita" priznala da je imala probleme po izlasku iz rijalitija i da joj je Car tražio da objasni neke stvari, a nedavno se šuškalo i da je par raskinuo.

- Postoji profil koji je upisan isto kao ja, Filipu je pisao grozote i hteo je da ga blokira, a blokirao je mene. Pričali smo o nekim klipovima, neću da lažem da je sve bilo idealno. Ja sam njega pitala za neke stvari, ali sam ja manje čeprkala. Ako sam zaboravila sve ružno neka tamo i ostane. Super nam je, odlično funkcionišemo. Sinoć smo ležali u krevetu i gledali utakmicu i ja sam rekla: "Fale nam žabice iz rehaba". Ja sam morala da mu objasnim neke stvari, iako je on imao više materijala da objašnjava. Ja njega shvatam. Sve u svemu, dobro nam je - istakla je Nikolićeva.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Aleksandra Nikolić Narod pita

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Ljiljana

28.06.2023 13:17

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🐷🐷🐷🐷🐷🐷🐷🐷🐷🐷🐉🐉🐉🐉🐉🐉🐉🐉🐉🐉🦧🦧🦧🦧🦧🦧🦧🦧🦧🦧