OTKRIVENO ŠTA RADI ANĐELA U ĐENOVIĆIMA! Komšije razvezale jezik, raskrinkali Đuričićevu: ''Treba da se pokrije ušima!''

Autor:

Zadruga

19.06.2023

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Komšije Anđele Đuričić otkrile šta radi u Đenovićima i kako se ponaša.

OTKRIVENO ŠTA RADI ANĐELA U ĐENOVIĆIMA! Komšije razvezale jezik, raskrinkali Đuričićevu: ''Treba da se pokrije ušima!''

Foto: ST/Nemanja Pančić, YouTube/Printscreen

Anđela Đuričić šokirala je javnost širom Srbije, ali i regiona svojim skandaloznim ponašanjem u rijalitiju ''Zadruga 6''. Mesecima se spekulisalo o njenom odnosu sa roditeljima, a ono čemu smo svi svedočili jeste činjenica da joj roditelji od sramote nisu izlazili iz kuće.

Foto: Instagram.com

Dvorište Anđele Đuričić

Ona se nedavno vratila u Crnu Goru, odakle je kako mediji navode ostavila Zvezdana Slavnića, a njene komšije ne kriju da su zaprepašćene njenim ponosnim šetanjem kroz rodne Đenoviće.

- Video sam Anđelu dok je šetala sa drugaricom pored mora, ne znam šta da kažem... Ona se ponaša kao da se ništa nije desilo, kao da se mesecima nije blamirala javno. Ponosno šeta, smeje se, čak mi se čini svim silama se trudi da privuče pažnju na sebe, iako je bespotrebno jer posle onog blamiranja ne znam kako može tako da se ponaša, ja bih se pokrila ušima - rekla je poznanica Đuričićeve i dodala:

Foto: instagram.com/andjelaadjuricicc

Anđela Đuričić u šetnji u Crnoj Gori

- Mislim da ona još nije svesna svog ponašanja u rijalitiju, i da smo sve, ali baš sve gledali. Verovatno ni nema predstavu šta smo sve videli, em što je imala intimne odnose, ona se i skidala gola pred kamerom. Ne znam šta da kažem, baš je mnogima neprijatno iznenađenje.

Sa druge strane, ima i onih koji je ne osuđuju i njeno ponašanje pravdaju godinama koje ima

- Ona je mlada i naravno da greši, ne kažem da je u redu sve ono što je radila, ali ne treba je ni stavljati na stub srama. Samo kad se setim koliko su se i ostale blamirale... Zaljubila se, emocije su je ponele i eto... Ako joj je porodica oprostila, mislim da je sve drugo manje bitno - rekla je jedna starija komšinica za Blic.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Goca

19.06.2023 19:24

Ona nema obraz,karakter to je osoba koja se ponosi onim cega se normalni stide

Dana

19.06.2023 19:58

A bolje da se odseli,jer ,ljudi ne gledaju u svoje dvoriste nego u tudje.Sta je bre sa ljudima?Nismo u srednjem veku!Nije mi simpaticna ali ljudi,gledajte svoja posla!