ZVEZDAN SLAVNIĆ UZIMA ANI SAV NOVAC OD ZADRUGE 6: Pere se od nasilja nad njom i šalje je na sud!

Autor:

Zadruga

15.06.2023

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezdan Slavnić odlučio da tuži Anu Ćurčić!

ZVEZDAN SLAVNIĆ UZIMA ANI SAV NOVAC OD ZADRUGE 6: Pere se od nasilja nad njom i šalje je na sud!

Foto: ATAImages

Ana Ćurčić prijavila je bivšeg nevenčanog supruga, Zvezdana Slavnića, nakon izlaska iz "Zadruge" za psihičko i fizičko nasilje koje je pretrpela u rijalitiju, a koje je, kako kaže, trpela i prethodnih godina dok su bili u vanbračnoj zajednici.

Kako je Zvezdan povratnik, zbog još jednog krivičnog dela u nizu - nasilničkog ponašanja, sada mu ponovo preti zatvorska kazna.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, M.M./ATAImages

 

On je u rijalitiju u više navrata nasrnuo na nju, a postoje i snimci koji to i dokazuju, a on kaže da nasilja nije bilo:

- Nije istina, nasilja nije bilo. Jeste bilo turbulento svakako, ali nasilja ne, ljudi su videli. Ja cu možda podneti tužbu protiv nje, na kraju, zbog svih laži koje je iznosila protiv mene - rekao je Zvezdan za Telegraf.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (4)

Loading
Dusa

15.06.2023 17:25

VI STE PORTAL KOJI JE ANU PUNO PUTA KANALIO ZELELA BIH VAM JEDNOG ZVEZDANA NASILNIKA KOJI SE SAD PETE I UVEK PRVI ZENU NAPADO.

Sa

15.06.2023 17:33

Zvezdan nikako da nauči da treba da se ne izjašnjava, ukopava se još više. Loše ga savetuju. On kaže da nije bilo nasilja , ( a zbog nasilja je diskvalifikovsn), koga su onda snimile kamere da udara šamar Anđeli i čupa je za kosu, ko prevrće Ani krevet i poliva vodom dok Ana leži na tom krevetu, krade joj lekove, zamahuje pesnicom na Anu a obezbeđenje i zadrugari ga sprečavaju da je udari, ko preti Ani u hotelu ispred hotela i u kući da će je napolju kazniti (sve je to nasilje za koje postoje snimci i svedoci).? Ko je šipkom udarso po krevetima i ogledalima i pretio dok su zadrugari tu spavali ? Ne mogu da verujem da čovek od 46 godina nakon godina provedenih u zatvoru zbog ubistva, kriminala ...i sad se ponaša neodgovornp i na ivici nečeg lošeg šta bi ga i po treći put vratilo u zatvor. Čoveče, stani i razmisli da li želiš da život provedeš u zatvoru a planiraš decu i kažeš da imaš ljubav za brak i porodicu.

Goca

15.06.2023 19:44

sramota,mislim da vas treba ukinuti,vi ste zuta stampa