ANA ĆURČIĆ UĆUTKALA ZVEZDANA: Uspela da ga zaplaši, Slavnić potpuno promenio ploču!

Autor:

Zadruga

12.06.2023

11:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezdan Slavnić se potpuno povukao nakon finala Zadruge 6, odustao od javnog prepucavanja sa bivšom!

ANA ĆURČIĆ UĆUTKALA ZVEZDANA: Uspela da ga zaplaši, Slavnić potpuno promenio ploču!

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić, Dragan Kadić

Kako je Zadruga 6 zvanično završena, učesnici iste imali su priliku da vide sve što im je u rijalitiju promaklo, kao i da se suoče sa komentarima brojnih gledalaca, koji su ih pratili u stopu, 24 sata, sedam dana u nedelji.

Kako je Zvezdan Slavnić bio diskvalifikovan, on je Zadrugu napustio nekoliko dana pre finala, a njegov Instagram profil preplavili su klipovi, koji pokazuju Anu Ćurčić u najgorem mogućem izdanju.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Republika, Privatna arhiva, Printscreen Instagram.com

 

Ana Ćurčić je stigla do samog kraja, pa rijaliti napustila kao drugoplasirana, a nakon njenog izlaska - sve se promenilo.

Naime, Zvezdan je prestao da je komentariše putem društvenih mreža i u međuvremenu se nije pojavio nijedan klip o Ani. Da li su se oni čuli za to vreme ili su odlučili da sve ostave iza sebe - još uvek je nepoznato, ali sve zanima zašto je Zvezdan odjednom utihnuo i više ne želi da pokaže pravo lice bivše supruge.

Republika

Foto: ST/Nikola Mutić

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Melanija

12.06.2023 12:22

A, koga da se uplaši. Jednostavno postigli su svoj cilj. Pobedu servirali Aleks a Ani ubacili crv sumnje da su je svi izdali čak i ćerka koja se brčka na moru. A Acu i Milenu treba ozbiljno da zapita gde su pare.