ANĐELA OSTALA BEZ ZVEZDANOVIH NEPRIJATNIH MIRISA: Nakon što mu je tražila da joj podrigne u usta, Slavnić rešio da okrene drugi list!

Autor:

Zadruga

18.05.2023

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela Đuričić nedavno je izrazila želju da joj Zvezdan podrigne u usta, kako bi osetila miris, što je njega "izulo iz cipela", pa je odlučio da totalno promeni ponašanje!

ANĐELA OSTALA BEZ ZVEZDANOVIH NEPRIJATNIH MIRISA: Nakon što mu je tražila da joj podrigne u usta, Slavnić rešio da okrene drugi list!

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Odmah po završetku emisije "Pitanja gledalaca", Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić otišli su u izolaciju, pa namestili krevete, ne bi li odmorili pred večerašnje gledanje snimaka.

Najpre je Anđela zategla posteljinu, pa pokrila Slavnića, koji se setio da ipak mora "okupati" sebe vlažnim maramicama, te je ustao po njih i krenuo da se briše od glave do pete.

Iako Ana Ćurčić, njegova bivša supruga, tvrdi da je Zvezdan izuzetno pedantan, njegova higijena je, po mišljenju mnogih gledalaca rijalitija, veoma upitna, s obzirom da nismo imali priliku da vidimo kako Slavnić odlazi pod tuš, već sve to rešava vlažnim maramica.

Neretko jednom maramicom obriše kompletno telo, čime su mnogi zgroženi, a Anđela uživa u njegovim neprijatnim mirisima, poput izduvnih gasova, podrigivanja i ostalog.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading