LJUBAVNICE SKINULE RUKAVICE! Maja i Anđela se najstrašnije IZVREĐALE, takmičile se koja je bolje zadovoljila Slavnića! ŠOK! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

18.05.2023

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša i sadašnja ljubavnica Zvezdana Slavnića danima su u ratu, a sinoć je tenzija dostigla vrhunac!

LJUBAVNICE SKINULE RUKAVICE! Maja i Anđela se najstrašnije IZVREĐALE, takmičile se koja je bolje zadovoljila Slavnića! ŠOK! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela, Maja i Zvezdan

Maja Marinković i Anđela Đuričić su se više puta posvađale tokom sinoćnje emisije "Pitanja gledalaca", a jedan od žustrijih sukoba dogodio se kad je Anđela dobila pitanje vezano upravo za Maju.

- Rekla si da nikada ne bi bila sa dečkom koji bi bila sa Majom? - glasilo je pitanje koje je pročitao voditelj.

- Ne, njemu Maja nije bila devojka, oni nisu bili u vezi - odgovorila je Anđela.

- Nema argumente devojka da odgovori na bilo šta. Bilo nam je 10 puta strastvenije nego u njenom odnosu sa njim, nju to jako boli. Ja ne mogu da zaboravim taj prizor kada je ona otvorila vrata, misleći da će njen dečko biti na jednom krevetu. Kao mi nismo bili u vezi, a napravila sam im takav haos. Šta znači ta reč veza? Ona je fifika, gledaj pravo, sedi tu, reci ovo - dodala je Marinkovićeva.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Rat Anđele i Maje

- Bili smo u pabu, Maja, ja i Zvezdan. Hvalili ste se oko svega kako vam je strava se*s, sve. Poenta priče je da je on rekao njoj da kaže meni šta je pričala u smislu zaljubila se. Onda je ona njemu rekla da kaže on šta je rekao - govorila je Matora.

- Ja se nisam zaljubila, ne može da ubija u moj indentitet, on je rekao da treba da se udaljimo da se on ne bi zaljubio - rekla je Maja.

Anđela je uporno ponavljala tokom noći da odnos Maje i Zvezdana nije bio veza.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Rat Anđele i Maje

- A to nije veza, on je sam to rekao, ali to je postavio gledalac koji mene ne voli, tako da to nema značenja. Zna se ko je ko i kako ko radi - rekla je Anđela, koja je dobila još jedno pitanje vezano za Maju:

- Anđela, rekla si Zvezdanu da je nakačio čemer i jad misleći na Maju, da li se sećaš da si ti bila na njenom mestu? - glasilo je pitanje.

- Ona je ozbiljan čemer i jad - odgovorila je Đuričićeva.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Rat Anđele i Maje

- Što se tiče ovde brdsko-planinske crvenkape, on mene nikada nije uvredio za razliku od nje, koja je ovde cvilela, mrtva pijana. Ovaj ološ ovde koji sedi, ona je primer prikrivene ku*ve. Kada se desio naš čin, a pritom je rekla da neće preći preko nekih stvari, Zvezdan je nju imitirao kako se ljubi, a tek da ne govorimo da ne znaš kako se vodi ljubav. Ne zna ritam, ne može da uhvati. Neke stvari su priroda, neke genetika. Kakav sam ja čemer i jad kada je ona prešla preko ovakve prevare - govorila je Maja.

- Zaradi pare na tome pošto jedino to znaš - odbrusila je Anđela.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading