STRAHUJE OD POLNE BOLESTI! Anđela napustila Belu kuću zbog ginekološkog pregleda: Doživela je NERVNI SLOM!

Autor:

Zadruga

18.05.2023

09:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đuričićeva se plaši da joj je Maja preko Zvezdana prenela polnu bolest i sa nestrpljenjem iščekuje rezultate!

STRAHUJE OD POLNE BOLESTI! Anđela napustila Belu kuću zbog ginekološkog pregleda: Doživela je NERVNI SLOM!

Foto: Printskrin/RTV PINK, Pixabay.com

Maja Marinković je pre nekoliko dana priznala javno da ima herpes, a tokom svađe sa njom, Anđela Đuričić ju je optužila da joj ga je prenela preko Zvezdana Slavnića. Domaći mediji prenose da je Đuričićeva pre dva dana napustila Belu kuću, kako bi otišpla na ginekološki pregled.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

 

- Anđela je preksinoć, u dogovoru s produkcijom, otišla na ginekološki pregled u Pećince. Ceo proces je za Anđelu zaista bio mukotrpan s obzirom na to da je odradila nebrojeno mnogo analiza. Počevši od testiranja na HPV, rubeolu i citomegalovirus, odradila je test i na toksoplazmu gondoli. Pored svega toga, zahtevala je da osim TORCH testa, koji podrazumeva otkrivanje osnovnih polno prenosivih bolesti i virusa, uradi i test na hepatitis. Ona je mislila da će rezultate dobiti već sledećeg jutra i bila je u velikoj neizvesnosti zbog toga, a kada je saznala da se oni čekaju i po nekoliko dana, uhvatila ju je neviđena panika. To se mnogo loše odrazilo na nju, te je počela da se trese i doživela je blaži nervni slom. Uz mnogo truda smo uspeli da je obuzdamo, ali ishode testiranja i dalje iščekuje u strahu - ispričao je izvor za Alo!

Inače, Anđela je sinoć Zvezdanu pokazala osip na međunožju, te istakla da su u pitanju samo bubuljice, dok je preksinoć na njegovom telu našla nove fleke, za koje je istakla da imaju oblik šapa.

Republika

Foto: printscreen/instagram.com/samoposmatramo1

Anđela pokazuje Zvezdanu osip na međunožju

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading