RASKRINKANA ZORICA MARKOVIĆ! Isplivali njeni TAJNI razgovori i NETRPELJIVOST prema Ani, ŠOK! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

15.05.2023

22:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivan Marinković raskrinkao Zoricu Marković

RASKRINKANA ZORICA MARKOVIĆ! Isplivali njeni TAJNI razgovori i NETRPELJIVOST prema Ani, ŠOK! (VIDEO)

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Ivan Marinković delio je budžet, a Zorici Marković je dao srednji i tom prilikom raskrinkao njene tajne razgovore sa zadrugarima i to kako ogovara Anu Ćurčić.

- Očekivala sam mali budžet. Moje mišljenje o tebi se nije promenilo, jako si loš čovek. Ovaj rijaliti da traje još mesec dana, ne bi mogao da izdržiš, pokazao bi svoje pravo lice svima. Iz svoje nemoći i precenjenosti samog sebe, priklanjaš se ljudima za koje misliš da su bitni, pametuješ, a ništa ne kažeš i dalje nisi naučio da se obučeš, i dalje pokušavaš da filozofiraš, a ništa ne kažeš. Neiskren si prema svima, ispod proseka si rijaliti igrač - rekla je Zorica, a Ivan je dodao:

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Ivan Marinković o Zorici Marković

- Ja sam profesionalac za razliku od tebe, koja ne možeš da izdržiš ni tri mecesa, drugo što nisam hteo da kažem i potežem, ali ti ćeš da objasniš zašto si pričala po kući ovih dana da ti je muka više od druženja sa Anom i da dok su bile isključene kamere govorila kako hoćeš da se povučeš i pričala da ti je muka i da više ne možeš da izdržiš. Dve nedelje si bila ucveljena, nisi mogla da uđeš u hotel, pa si se naprasno kad se lajv vratio došla je Ana na Zoričinu inicijativu, koja se već spremila sa cigarom da je povuče i njihov stari štek.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading