SLEDI PREOKRET ZA SAM KRAJ RIJALITIJA! Anđela i Zvezdan ne izlaze zajedno, a evo sa kim rijaliti napušta Car!

Autor:

Zadruga

15.05.2023

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Dragojević, pobednik Zadruge 5, detaljno je analizirao zadrugarske odnose i dešavanja u rijalitiju!

SLEDI PREOKRET ZA SAM KRAJ RIJALITIJA! Anđela i Zvezdan ne izlaze zajedno, a evo sa kim rijaliti napušta Car!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja, Anđela i Zvezdan

Dejan Dragojević sinoć je gostovao kod Dušice Jakovljević, pa, nakon kratke pauze, detaljno analizirao i komentarisao zadrugarske odnose i dešavanja u rijalitiju.

Kao neko ko je i sam učestvovao u ovakvom projektu, vrlo dobro može da prepoznaje nečije namere, a kao gledalac vidi sve što se priča i radi po "ćoškovima", pa je tako otkrio šta on očekuje da će se dogoditi do kraja Zadruge 6:

- Delovalo mi je da će biti, Maja je samo čekala. Ona ide lagano kroz kuću, nasmeje se, ima čudan pristup - interesantno glupa. Pogledaj u rijalitiju nije samo pogled, pecaju se i vrebaju, deluje da je brzo, a traje. Znao sam da će Maju da prođe, bilo joj je interesantno. Mislim da će Zvezdan da izađe sam, odnos će biti baziran na poštovanju, uspomene, stvari su verovatno kod je, moraju da se susretnu i biće svesni stvarnosti... Jako je bitno da psomatraš ko se gleda, ako se pogledaju u oči jednom, drugi put, oni su već zajedno, a onda bude: "Odakle sad Maja i Zvezdan?" Krato je trajalo i to se oseti, Maja naleti, a pred kraj rijalitija će da se vrati kod Filipa. To se već dešavalo i to je sled događaja, koje ja kao učesnik, pretpostavljam da mogu da budu - govorio je Dejan.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

 

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Dragan Ferencevic

28.05.2023 13:13

Koja su to imena visok stepen intelegencije, a o obrazovanju da ne pricamo pa to su sve akademici. Ja ne mogu da verujem sebi da sam pogledao i procitao ove nebuloze , sebi verovati ne mogu da li je uticaj okoline bombardovanje skart vestima ili nesto drugo, potrazi cu strucnu pomoc jer gledati citati i slusati ovakve stvari nije dobro za mentalno zdravlje. Balkanci probudite se. Novi dan dolazi.