GEST ZADRUGARA ĆE VAS RASPLAKATI: Na imanju u Šimanovcima osvanula poruka za žrtve MASAKRA koja cepa dušu na komade! (VIDEO)

Autor: P. R.

Zadruga

06.05.2023

08:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnici šeste sezone "Zadruga" odali su počast preminulim žrtvama u pucnjavi na Vračaru.

GEST ZADRUGARA ĆE VAS RASPLAKATI: Na imanju u Šimanovcima osvanula poruka za žrtve MASAKRA koja cepa dušu na komade! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Informacije o tragično nastradaloj deci u jezivom masakru u OŠ "Vladislav Ribnikar" žestoko su potresle ceo region, pa tako i učesnike šeste sezone rijalitija "Zadruga", koji su ostali nemi nakon nemilih dešavanja u Beogradu.

Međutim, iako je na imanju u Šimanovcima, kao i u celoj našoj državi proglašeni dani žalosti, te nema emitovanja zabavnog programa, zadrugari nisu sedeli skrštenih ruku.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zadruga 6

Naime, ovim povodom stanovnici Bele kuće odlučili su da odaju počast preminulima i pruže podršku njihovim ožalošćenim porodicama.

Zadrugari su se okupili u ekonomskom dvorišu i okačili plakat na ogradu na kojem je bilo napisano "počivajte u miru" i pored nacrtali tužan emotikon, a ispod poruke su se svi redom potpisivali.

- Još kad bismo samo mogli da upalimo i po sveću... Ima li neke šanse, da zapalimo sveću? Tražićemo - istakla je Ana Ćurčić.

Detaljnije pogledajte u video prilogu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading