"NE UMEM I NE ZNAM KAKO BIH OPISALA OČAJ" Reči Dragane Katić nakon krvavog masakra režu poput ŽILETA! Da se naježiš! (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

05.05.2023

11:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Dragana Katić van sebe nakon stravičnog masakra u OŠ "Vladislav Ribnikar".

"NE UMEM I NE ZNAM KAKO BIH OPISALA OČAJ" Reči Dragane Katić nakon krvavog masakra režu poput ŽILETA! Da se naježiš! (FOTO)

Foto: Nikola Mutić, ATA Images

Tragedija koja je zadesila ne samo Beograd, već celu Srbiju, kada je učenik OŠ "Vladislav Ribnikar" Kosta Kecmanović (13) rafalnom paljbom usmrtio osmoro dece i čuvara, potresla je ceo region.

Brojne javne ličnosti oglasile su se ovim povodom, uputivši reči žaljenja i saučešća nastradalima i njihovim porodicama, a voditeljka Dragana Katić, takođe duboko uznemirena, emotivnom porukom se obratila roditeljima preminulih mališana, koja je rasplala sve na društvenim mrežama.

- Dan za suze, bol, suočavanje, ko smo, zašto... Ne umem i ne znam kako bih opisala očaj. Plačem sa roditeljima, decom - napisala je Dragana nakon što se krvavi pir odigrao u školi.

Republika

Foto: instagram.com/dragana_katic

Dragana Katić

- Dečak sa pištoljem u ruci ustremio se i na nju. Ona je pokušala da ga spreči i bukvano je rukama krenula na pištolj, valjda u tim trenucima je htela da zasustavi hice. Međutim, pogodio ju je u ruku i stomak, prčaju nam dobro upućeni izvori i dodaju. Nastavnica se ponela herojski, htela je da zaštiti đake, a taj njen potez je verovatno i spasao neku decu. Pretpostavlja se da je nastavnica time što je stala na ulaz učionice i rukama krenula ka pištolju, kupila vreme učenicima da se sakriju i smanjila štetu - napisala je ona, te dodala:

- Razmislite pre nego što pokušate da opravdate i zaštite svoje dete kada izmakne stolicu nastavniku! Moglo i vama ili vam je već izmaklo, a niste ni primetili - zaključila je Katićka na društvenoj mreži Instagram.

Republika

Foto: Youtube printscreen

Dragana Katić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading