"ANĐELI, ČIKA DRAGANE, POČIVAJTE U MIRU" Miljana Kulić posetila mesto KRVAVOG PIRA, slomila se ispred OŠ Vladislav Ribnikar!

Autor:

Zadruga

05.05.2023

20:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka i njen dečko danas su napravili humani gest, a potom odlučili da zapale sveće za nastradale u krvavom masakru!

"ANĐELI, ČIKA DRAGANE, POČIVAJTE U MIRU" Miljana Kulić posetila mesto KRVAVOG PIRA, slomila se ispred OŠ Vladislav Ribnikar!

Foto: ST/Nemanja Pančić, Antonio Ahel/ATAImages

Bivši zadrugar Nenad Macanović Bebica posetio je Zavod za transfuziju krvi i dobrovoljno dao krv za ranjene u masakru u OŠ Vladislav Ribnikar. Njegova devojka Miljana Kulić podelila je ovu sliku i apelovala na sve koji mogu da daju krv.

Republika

Foto: Instagram.com

Bebica daje krv

Miljana i Bebica su odlučili i da posete školu u kojoj je maloletni ubica ubio čuvara i osmoro dece u krvavom piru. Kulićeva se potom obratila na društvenoj mreži Instagram.

- Anđeli, počivajte u miru. Čika Dragane, počivajte u miru. Sad smo bili. Kakva tuga. Voli vas vaša Miksi - napisala je Kulićeva i istavila nekoliko emotikona koji označavaju moljenje i molitvu.

Republika

Foto: Instagram.com

Objava Miljane Kulić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Budimir

06.05.2023 17:36

Pustili psihopatu da oda počast A vi novinari,prst na čelo Ko je Miljana,klošari

barba

06.05.2023 20:09

Zasto su bitni komentari ljudi kao sto je ova Miljana ili JK ili slicne estradne zvezde koje i same doprinose ovom sveopstem ludilu. Samo cekam da se oglasi cuveni strucnjak i ugledni clan zirija Aca Lukas. Bolje bi im bilo da cute, a medijma da ih ignorisu. Makar ovaj slucaj zavredjuje da se pazljivije poslusaju normalni ljudi: prosvetari, psiholozi, sociolozi, ..., a ne ovaj polusvet koji svakodnevno zagadjujee nas mentalni prostor.

Gradjanin

06.05.2023 20:13

Ko je nju pustio da oda počast?!?!... Ona pod hitno na lečenje.. Šta je bre ovo?!?!