"HITLEROVA ĆERKA" HELGA! Najmonstruoznije izdanje Anđele Đuričić: Preti, psuje, SEJALA BI SMRT! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

25.04.2023

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša ljubavnica Zvezdana Slavnića sinoć je napravila haos!

"HITLEROVA ĆERKA" HELGA! Najmonstruoznije izdanje Anđele Đuričić: Preti, psuje, SEJALA BI SMRT! (VIDEO)

Foto: youtube.com/printscreen, youtube.com/Zadruga_Official

Anđela Đuričić, kontroverzna bivša ljubavnica Zvezdana Slavnića, je sinoć potpuno podivljala i celu noć pravila haos u emisiji "Pretres nedelje". Đuričićeva je više puta ušla u sukob sa pevačicom Zoricom Marković, na koju je nasrnula, posle čega se Zorici slošilo. Osim ovoga, vređala je zadrugare, pretila, a svog bivšeg dečka je ucenila i zapretila da će otkriti šta joj je uradio ispred sobe za izolaciju.

Na put je rešio da joj stane Nenad Lazić Neca, koji ju je nazvao Hitlerovom ćerkom.

- Pokazaće tebi Anđela kome ćeš da pretiš, pazi da ne rikneš dok ne izađeš - urlala je Anđela.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Okršaj Anđele i Nece

- Ona poredi svoju bol u odnosu na bol ove žene (Ane Ćurčić), ona je bahata i zla. Ona kao da je Hitlerova ćerka, kao što kažeš da se nje stide deca, tako se stide i tebe tvoje roditelji. Ovo je najblaža karma koja je mogla da te stigne. Ti si velika k*rvetina u duši, a glumila si da si moralna i fina, a to nisi. Nemaš osećaj da si pogrešila, toliko si zla. Vraća ti se sva na naplatu, jako si zla. Šta vidiš kad pogledaš u ogledalo? Ovako nije bilo ni u Antigoni. Ti si Tara Simov u pokušaju, a 10 puta si gora od nje. Zvezdan ima svoje breme, a svojim ponašanjem si sebe zakopala - govorio je Neca.

Umesto da ga demantuje i odbrani sebe, Anđela je ponosno prihvatila ovu titulu.

- Zato i jesam Helga! Ja prihvatam sve, šta je problem kad Ani kažem? Geju u pokušaju, sedi dole. Ona može da rikne, ne zanima me, isto kao i ti! Ne zanimate me, niste mi ništa u životu, niko! Od mene do reči nećete da dođete, stoko jedna odvratna, lažni geju, neće vam biti dobro! Družiš se sa Anom samo zbog pitanja - odgovorala je Anđela.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Okršaj Anđele i Nece

 

- Ti si pokvareno zlo! Sve ti se vratilo! Žrtva nećeš da budeš, alkoholičarka si na lekovima, nemaš trunke dobra u sebi. Kad je Zvezdan ono uradio, rekla si da bi je ti još jače udarila! Ti si najveće zlo, Laza Lazarević te čeka uskoro - odbrusio je Lazić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Lale

26.04.2023 07:06

Pravi Hitler.