"PREVARIĆU TE SA MAJOM I UZIMAMO ANI POBEDU" Ponižena ljubavnica Anđela pristala na Zvezdanovu PREVARU VEKA, ovo su šok detalji!

Autor:

Zadruga

22.04.2023

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavnić je sa Lepim Mićom skovao plan, kako bi osujetio Anu Ćurčić i Zoricu Marković!

"PREVARIĆU TE SA MAJOM I UZIMAMO ANI POBEDU" Ponižena ljubavnica Anđela pristala na Zvezdanovu PREVARU VEKA, ovo su šok detalji!

Foto: ATA Images/Antonio Ahel, Pixabay.com

Društvenim mrežama proširo se klip razgovora Lepog Miće i Anđele Đuričić, koji se desio nakon haosa u emisiji "Gledanje snimaka" juče. Pevač je bivšu ljubavnicu Zvezdana Slavnića smirivao i uveravao da stvari sa Majom Marinković nisu onakve kakvim se njoj se čine.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Lepi Mića teši Anđelu

- Zamolio te je da se ne vređate. Nemoj da ga vređaš. Slušaj me jednom u životu, ako ti kažem kao brat, smiri se i ne pravi dramu. Nije sve tako kako izgleda i nije sve kako ti misliš i ne pravi sebi probleme - pričao je Mića Anđeli kod ekonomskog dvorišta, a publika je ovo shvatila kao tajni dogovor između Miće i Zvezdana da se Anđela "opere":

- Evo dokaz da je sve planirano od strane Zvekija i Miće. Da se razdvoje, da se ona čuje sa njenima i pred finale da se pomire i ona da pobedi - stoji u naslovu kompilacije ovih događaja.

 

 

Iako se prvenstveno mislilo da su ovo dogovorili samo Lepi Mića i Zvezdan, u priču je umešana i Anđela. Milionski auditorijum "Zadrugu" prati 24 sata dnevno i kako se piše na društvenim mrežama, Zvezdan je ovaj plan skovao sa svojom ljubavnicom kako bi od nje napravio žrtvu, a u međuvremenu je spustio i loptu sa Anom Ćurčić, kako bi joj osujetio moguću pobedu.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela i Zvezdan

- Roditelji su te napustili, Ana juri ka pobedi. Spavaću sa Majom, prevariću te, ali neću ulaziti u vezu sa njom. Spustiću loptu sa Anom kako bih je ukanalio, jer joj niko posle toga neće verovati. Ti ćeš ispasti žrtva, a ja monstrum i odnećeš pobedu i podelićemo novac i nastaviti vezu posle "Zadruge". Svi planovi i dalje stoje, a porodica će da se sažali na tebe i da ti pošalje čestitku za Matorin rođendan - pričao je Zvezdan Anđeli bez bubica. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Mića, Anđela i Zvezdan

Lepi Mića je ubačen u priču kao osoba od poverenja, koja ima i drugi cilj - da ne dozvoli Zorici Marković da njena miljenica Ana odnese pobedu, jer bi to smatrao ličnom porazom. Da je Anđela spremna i na ovo poniženje, govori i činjenica da se potpuno srozala zbog veze sa Zvezdanom, kao i to što je shvatila da posle Vaskrsa i toga što nije dobila čestitke od porodice, više nema šta da izgubi.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zorica Marković i Lepi Mića

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Mk

22.04.2023 22:53

Kskav "dogovor" onu histeriju niko ne moze da odglumi.Andjela bezi sto dalje od olosa.