VRHUNAC MOŽETE DA DOŽIVITE I DOK SPAVATE! "Mnogo su bolji noću i osetićete kontrakcije" Žena objasnila kako da se PREPUSTITE

Autor:

Lifestyle

22.04.2023

19:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I noćni vrhunci su mogući!

VRHUNAC MOŽETE DA DOŽIVITE I DOK SPAVATE! "Mnogo su bolji noću i osetićete kontrakcije" Žena objasnila kako da se PREPUSTITE

Foto: Shutterstock

Trener za veze Marza Tovo pokrenula je jednu temu, za mnoge tabu ali zasigurno korisnu kako bismo znali više o sopstvenim potrebama. Samozadovoljavanjem dolazi do orgazma što nikako ne mogu muškarci da joj priušte (bar ne na taj način), a ona ističe da sa tim nikako ne može da se takmiči intimni odnos. Inače, noćni orgazam nije nešto što je tipično za žene.

Prema jednom izveštaju doživi ga oko 37 odsto žena do 45. godine.

- Stalno upoređujem svoje noćne orgazme i orgazme koje imam s partnerom. Jednostavno su puno jači dok spavam. Imam stvarno lude noći zahvaljujući noćnim orgazmima - skupljaju se i pulsiraju, mnogo uživam u njima - rekla je za "Sun".

Ona je odlučila da ovo ne bude tabu tema i da među prvima progovori o tome.

- Spavaćete, pitajući se jeste li budni ili sanjate, a samo ćete osetiti duboke kontrakcije u dnu karlice.

Foto: Shutterstock

Žena se budi nasmejana

- Moj savet ženama bio bi da se ne srame. Samo lezi i uživaj u "vožnji" -  izjavila je da u stvarnom životu ima samo seksualne odnose s muškarcima, ali smatra da se noćni orgazmi događaju kada sanja žene.

Intenzitet orgazma uvek je probudi.

- To mi se uvek događa kad sanjam vruće snove. Verujem da ih možete uskladiti, čak i ako spavate, i biti potpuno svesni da se događaju.

Ona nije jedina koja je progovorila o noćnim orgazmima, isto je učinila Briana Hogan.  Tada je izjavila da je to sasvim normalno i da se događa, pogotovo što dostići vrhunac nije uvek "cilj" u spavaćoj sobi, a nekada se desi da jedna strana ostane nezadovoljena.

Manja je verovatnoća da će žene doživeti orgazam ako imaju vremensko ograničenje ili sebičnog partnera, prema istraživanju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading