ČIM VIDI MUŠKARCA ZNA KAKAV JE U KREVETU: Nudili joj 18. 000 evra za poljubac, ali želi da prođete TEST ZA INTIMNE ODNOSE - Evo šta uključuje

Autor:

Lifestyle

22.04.2023

11:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovu baka proganjaju muškarci koji su upola mlađi od nje, a ona kaže da može odmah videti kakav je ko u intimnim odnosima.

ČIM VIDI MUŠKARCA ZNA KAKAV JE U KREVETU: Nudili joj 18. 000 evra za poljubac, ali želi da prođete TEST ZA INTIMNE ODNOSE  - Evo šta uključuje

Foto: Instagram/ andrea__sunshinee

Fitnes baka Andrea Sanšajn

Andrea Sanšajn (53) ima stroge kriterijume kada je reč o muškarcima. Zvezda je društvenih mreža, s više od 300. 000 pratilaca na Instagramu koji joj svakodnevno laskaju zbog fantastičnog fizičkog izgleda. Ona je otvorila i nalog na Onli fans - u gde je privukla ogromnu publiku. Vežba najmanje tri sata dnevno da bi održala fit izgled. Njeno telo prkosi godinama i prilaze joj mnogo mlađi muškarci. Jednom prilikom istakla je da joj se ne sviđa ovoliko pažnje koju dobija, ali je ponosna što je postala poznata zbog svoje figure.

- Ne smeta mi što me nazivaju fitnes bakom. U najboljoj sam formi i zdrava sam - objašnjava.

Jedan korisnik joj je na Onli fans - u nudio 20.000 dolara (oko 18. 000 evra) za poljubac. Zapravo, ona nikoga ne pušta u krevet dok ne prođe njen strogi test ljubljenja i kaže da je to nepogrešiva taktika.

Foto: Instagram/ andrea__sunshinee

Andrea pozira u crnom kompletu

- Odvažna sam i ne volim da gubim vreme i da se razočaram. Ako odmah uspeju da me poljube, a to me napali bravo za njega - rekla je u intervjuu za "NudePR.com".

Istakla je da je loš poljubac dokaz da je muškarac ne može dovesti do vrhunca.

- Ako je to "šuplji poljubac" bez entuzijazma, suv, bez jezika koji mi je teško da uhvatim, ne palim se. Neću ići dalje od toga.

Foto: Instagram/ andrea__sunshinee

Andrea se slika u crvenom kompletu

Osvrnula se na pomenutu ponudu za poljubac i razlog zašto je odbila:

- Ovaj nepristojni predlog dao je veliki obožavalac. Čak mi je predložio da mi pošalje kartu za let da se nađem sa njim u Grčkoj - kaže i objašnjava da ponudu nije prihvatila jer smatra da poljubac mora doći prirodno.

Kada je podelila svoju taktiku za poljubac, mnogo su je podržali, prenosi "Njujork post".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading