ATAMAN ČERUPA PARTIZAN! Čim se DOGOVORIO sa Panatinaikosom, Turčin OTIMA dve ogromne Željkove UZDANICE!

Autor:

Sport

22.04.2023

10:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Grčki gigant ima velike planove za sledeću sezonu, stižu dva pojačanja iz Beograda?

ATAMAN ČERUPA PARTIZAN! Čim se DOGOVORIO sa Panatinaikosom, Turčin OTIMA dve ogromne Željkove UZDANICE!

Foto: Starsport

Ledej i Papapetru sa saigračima iz Partizana

Evropom je, poput bombe, odjeknula vest da Ergin Ataman od leta preuzima Panatinaikos, a prema pisanju grčkih medija prva želja turskog stručnjaka je krilni centar Partizana Zek Ledej.

Bivši košarkaš Milana važi za jednog od najstandardnijih pojedinaca u rosteru Željka Obradovića, lane se spekulisalo da će pojačati Makabi, ali je sada najbliži Atini. Njegov ugovor ističe na kraju sezone, te je pred "parnim valjkom" jako težak posao da zadrži jednog od miljenika grobara.

Republika

Foto: Starsport

Ledej se seli u PAO?

U OAKA arenu bi mogao da se vrati i Joanis Papapetru, koji nije ispunio očekivanja u Beogradu, mada njega ugovor veže za Partizan i naredne takmičarske godine.

Republika

Foto: Starsport

Joanis Papapetru

Ataman u grčkoj prestonici pravi novi projekat povratka velikana na staze stare slave, a kao glavni deo nove slagalice vidi upravo tandem koji je pomogao klubu iz Humske da se domogne plasmana u top 8 Evrolige, gde ga u utorak čeka početak serije sa Realom u Madridu.

Podsećanja radi, on je prvi Turčin na klupi Panatinaikosa, a Efes napšuta nakon što je uspeo da mu donese dve vezane evropske titule...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading