VIDI SUNCE, MORA DA GRANE! Počasni predsednik Partizana o POSRTANJU crno-belih! Evo šta je NEOPHODNO da se PROMENI!

Autor:

Sport

22.04.2023

10:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekada prvi čovek kluba iz Humske, a danas počasni predsednik Ivan Ćurković, sumirao je očajno stanje u taboru Partizana.

VIDI SUNCE, MORA DA GRANE! Počasni predsednik Partizana o POSRTANJU crno-belih! Evo šta je NEOPHODNO da se PROMENI!

Foto: Starsport

Rezultatsku krizu crno-beli su produbili na Banovom brdu i dodatno umanjili šanse za osvajanje druge pozicije, koja vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona.

- Vidim sunce, nisam pesimista. Mora da grane! Partizan ima ekipu za „gore”, treba dodati gas i pronaći rešenje da se u dogledno vreme bude i prvi. Neophodno je da postoje red i disciplina na svim nivoima, klub bez toga ne može da funkcioniše - rekao je Ćurković.

Foto: Starsport

Ivan Ćurković

Nekada prvi čovek kluba iz Humske je kategoričan po pitanju discipline:

- Mora da se zategne! Kad sam bio predsednik, tolike godine, znalo se ko šta radi. Nikad Bjekoviću nisam govorio dovedi „tog i tog” igrača, dobar je. Šta je Nenad predlagao, ja sam prihvatao. Tumbaković, takođe. Odlično su se bavili sportskim stvarima, Zečević i ja svim drugim - istakao je Ivan Ćurković.

Partizan će u prvom kolu plej-ofa ponovo igrati protiv "brđana", u nedelju na Banovom brdu od 18.30 časova, pošto je juče poražen od istog rivala sa 0:1 golom svog bivšeg igrača Đorđa Ivanovića.

Crno-beli trenutno imaju 57 bodova, pet manje od tandema Čukarički-TSC, s tim što Topolčani danas gostuju Crvenoj zvezdi i ukoliko domaćin osvoji bar bod, teoretski će obezbediti novu šampionsku titulu, šestu zaredom.

"Parni valjak" za večitim rivalom sa Marakane zaostaje nedostižnih 25 bodova, u sezoni koju će svi, počevši od igrača, navijača, pa do rukovodstva kluba, želeti što pre da zaborave.

Kao jednu od najgorih u istoriji dugoj 77 godina...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Neko iz mase

23.04.2023 01:03

Potrebno je za Partizan da zaista uprava ode napolje... Naročito Vazura. Tolki skandali i loše rukovođenje ...