ZVANIČNO! Večiti derbi BEZ PRISUSTVA PUBLIKE!

Autor:

Sport

21.04.2023

13:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partizan je kažnjen i neće biti navijača u Humskoj protiv Crvene zvezde.

ZVANIČNO! Večiti derbi BEZ PRISUSTVA PUBLIKE!

Foto: Starsport

Detalj sa večitog derbija

Poslednji večiti derbi u sezoni igraće se bez prisustva publike.

Fudbaleri Partizana i Crvene zvezde na teren će u sredu 26. aprila u Humskoj, a Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije kaznila crno-bele zbog incidenata navijača na susretu sa Čukaričkim.

Na osnovu odluke disciplinaca, Partizan je kažnjen da naredni meč na kome će biti domaćin igra bez pristuiva gledalaca, a pošto je to upravo večiti derbi i okršaj sa Zvezdom, nema sumnje da će i spektakl biti daleko manji.

Takođe, crno-beli su sankcionisani i tako što će na narednom gostovanju biti lišeni pomoći grobara, tako da ni u nedelju od 18.30 u utakmici protiv Čukaričkog na početku plej-ofa neće biti navijača Partizana. Posetioci će moći na tribine, ali organizovanog dolaska grobara neće biti.

Republika

Foto: Starsport

Sukob navijača Partizana sa policijom na Banovom brdu

 

Disciplinska komisija FSS je naložila Partizanu da se o ovom slučaju pisano izjasni na okolnosti iz disciplinske prijave i dostavljene dokumentacije do 27. aprila u podne.

Podsetimo, utakmica između Čukaričkog i Partizana prvobitno je prekinuta u 22. minutu zbog divljanja navijača. Taj dan meč nije nastavljen, ali je ipak završen i to pobedom "brđana" rezultatom 1:0.

Crno-beli se trenutno nalaze u katastrofalnoj situaciji i četvrti su na tabeli Superlige Srbije sa 57 osvojenih bodova, pet manje od TSC-a i Čukaričkog koji su drugi i treći i tek tri više od Vojvodine koja je peta.

Sa druge strane, Crvena zvezda je ubedljivo prva i pitanje je trenutka kada će i zvanično osvojiti titulu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading