GOTOVO! Turčin PRESEKAO: Poznato koga će trenirati Ergin Ataman!

Autor:

Sport

07.04.2023

16:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kraj sage oko kontroverznog stratega, ostaje u Istanbulu i u narednom periodu.

GOTOVO! Turčin PRESEKAO: Poznato koga će trenirati Ergin Ataman!

Foto: Starsport

Ergin Ataman

Turski stručnjak Ergin Ataman održao je konferenciju za medije posle neuspeha u Evroligi. Dvostruki uzastopni šampion Evrope ostao je bez plasmana u top 8, a Ataman je otkrio da od promene sredine, bar za sada, nema ništa.

Ne želim sada da ulazim u stvari oko ugovora. U narednim mesecima u Efesu će se praviti planovi u vezi sa igračima i trenerima. Ne verujte lažnim glasinama. Svako svakom može dati ponudu. Nema dogovora. Idemo dalje - počeo je trofejni stručnjak, uz reči da u redovima Efesa svi dišu kao jedan.

Mi smo kao porodica u Efesu. Analiziraćemo ovosezonski neuspeh. Videćemo posle toga. Sezona još nije završena.

Republika

Foto: Starsport

Ataman i Željko Obradović

Ataman je potvrdio da je dobio ponudu Panatinaikosa, ali ništa više od toga.

Sve su to spekulacije koju je stvorila štampa. Nikada se nisam sreo lice u lice sa bilo kim. Naravno, stigla mi je ponuda. Zahvalili smo im se i rekli da ćemo u narednom periodu sagledati situaciju. Tokom ovog perioda stižu mnoge ponude meni i igračima. Prirodna stvar - zaključio je 57-godišnji strateg.

Turski velikan je teškim porazom od Fenera (103:86) izgubio šanse za prolaz među osam najboljih u elitnom takmičenju, a sada se okreće obavezama u domaćem prvenstvu. Efes je trenutno četvrti na tabeli sa skorom od 17-6, dok je lider ekipa Turk Telekoma sa tri poraza manje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading