"NIJE ME ZANIMALO DA LI ĆU DA CRKNEM OD BOLOVA" Srpska influenserka sva u zavojima, ugradila CICE sa 20 godina! (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

07.04.2023

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je operisala nos i za to izdvojila 7.000 evra, Uki Q je otkrila da je ugradila i silikone, za šta je morala da izdvoji 3.000 evra.

"NIJE ME ZANIMALO DA LI ĆU DA CRKNEM OD BOLOVA" Srpska influenserka sva u zavojima, ugradila CICE sa 20 godina! (FOTO)

Foto: printscreen/youtube.com/Uki Q

Influenserka Una Kablar, poznatija kao Uki Q, nedavno je operisala nos u privatnoj klinici u Turskoj, međtuim, to nije jedina operacija kojoj se podvrgla. Kao mlađa je ugradila silikone u grudi, što joj je bila velika želja, a svoje iskustvo s plastičnom hirurgijom objavila je na društvenim mrežama.

Za operaciju nosa izdvojila je 7.000 evra, dok je za silikone svojevremeno dala 3.000 evra, a o tom zahvatu je tek sada detaljno progovorila. 

- Ovaj video je trebalo da izađe pre dve godine. U pitanju je drugi deo o si*ama. Skoro sam odgovarala na pitanja na storiju i neko me je ponovo to pitao, bila sam u fazonu 'ajde više to da snimim, stvarno, red bi bio... Imam momenat kada sam se budila iz anestezije, što je bilo nešto najsmešnije na svetu. Moja mama koja sedi, trese se sat vremena, a ja se budim, ovako gledam i pitam: 'Gde su mi si*e?'. I moja mama, kao: "Tu su, u zavojima, sve je u redu...", a ja: "Ne vidim ih" (smeh) - prisetila se Una na snimku, a operaciju grudi uradila je kada je imala svega 20 godina.

- To je operacija, logično da boli oporavak. Određeni period ne možete da ustanete sami iz kreveta, pa bih se uhvatila za koleno i povukla. Imala sam razne metode, tako da, kada se stavlja (silikon), vi ste pod totalnom anestezijom i ne osećate ništa. Kad se probudite pijete lekove protiv bolova, otoka, antibiotike da ne dođe do komplikacija... Ali, boli. Najgora su mi, ja mislim, bila prva tri dana. Posle mi je bilo okej. Osećate neku težinu i pritisak, kao da je neka ogromna upala mišića (u pitanju). To je bilo pre skoro dve godine, ja bol brzo zaboravljam... Ali i nije mi fokus bio na tome, već na rezultatima. Toliko sam to želela, meni je to bilo sve na svetu. Generalno ih volim i toliko sam želela sebi da ih kupim, da me nije zanimalo da l' ću da crknem od bolova - poručila je prisećajući se. 

- U osnovnoj školi mi je uvek bilo glupo da se presvlačim na fizičkom. Bila sam u fazonu: "Šta nije u redu sa mnom, zašto jedino meni ne rastu si*e, zašto izgledam kao dečak..." I posle, u srednjoj, oguglala sam. Kad zaradim pare, kupiću ih. Nosila sam kineski puš-ap, sebi sam izgledala top s tim, jeste da to skinem uveče, ali... I, to sam i uradila. Čim sam zaradila svoje pare, samoj sam sebi kupila si*e - ispričala je Una, koja je pričala javno i o ceni nove operacije.

Republika

Foto: instagram/screenshot/uki_q

Uki Q uradila nos

- Nos 7.000 evra, karte 200 evra po osobi, plus doplata za prtljag. Smeštaj oko 800 evra za dve osobe sa doručkom, sad ne znam, to zavisi od hotela do hotela. Morate doći dva dana pre operacije i ostati još minimum nedelju dana posle operacije. Lekovi oko 25 evra. Kovid test i te pretrage pre operacije po 100 evra i plus džeparac, da trošite dok ste ovde na hranu - napisala je Una, koju je operacija sa dodatnim troškovima koštala više od 9.000 evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading