KIDALA MUŠKARCIMA KOŠULJE, PA OSTALI U GAĆAMA: Snimak naše pevačice napravio opštu pometnju, izašla POLUGOLA na scenu! (VIDEO)

Autor: P. R.

Zabava

07.04.2023

06:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljudi u publici su vrištali!

KIDALA MUŠKARCIMA KOŠULJE, PA OSTALI U GAĆAMA: Snimak naše pevačice napravio opštu pometnju, izašla POLUGOLA na scenu! (VIDEO)

Foto: printscreen/instagram

Indira Radić

Pevačica Indira Radić, koja je nekada harala muzičkom scenom hitovima kao što su "Zmaj", "Upaljač", "Bio si mi drag", a potom napravila pometnju duetom na francuskom jeziku, svojevremeno je na bini "Granda" izvela nastup zbog kojeg je publika ostala u transu.

Obučena u kožni grudnjak i vruće pantalonice, Indira je na binu izvela i dva muškarca u odelima. Dok im je pevala i uvijala se oko njih, Indira je malo po malo svlačila svoje pratioce.

Prvo su odleteli sakoi, potom im je pokidala košulje, a na kraju ih okrenula, otkopčala dugmad na pantalonama, zbog čega je kamerman brzo snimio reakciju publike koja je bukvalno vrištala.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @estradni.arhiv

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading