NAŠ POZNATI PEVAČ PRIZNAO UŽIVO U EMISIJI DA SE DROGIRA: Sa 19 godina bio u zatvoru, javnost u šoku!

Autor: P. R.

Zabava

06.04.2023

22:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako je otkrio, odlučio je da kaznu odsluži iza rešetaka, umesto u vidu društveno-korisnog rada.

NAŠ POZNATI PEVAČ PRIZNAO UŽIVO U EMISIJI DA SE DROGIRA: Sa 19 godina bio u zatvoru, javnost u šoku!

Foto: youtube.com/AmiG Show

Seksi Crni Cerak

Relja Despotović, poznatiji pod svojim nadimkom "Seksi" iz grupe "Crni Cerak", brzo je našao put do slave, a njegov vrtoglavi trijumf na muzičkoj sceni dogodio se spontano.

Relja se jednom prilikom osvrnuo na svoje najbliže, koji nisu bili svesni koliko je njegova popularnost velika, sve do trenutka dok zajedno nisu otišli na glasanje. Samo jednom je javno progovorio o majci, kojoj je značajno olakšao način života svojim uspehom.

- Nije ni njima odmah došlo u glavu da sam popularan. Mama je shvatila to kad smo otišli na glasanje. Kad je videla da se ljudi okreću i da me gledaju, tada je shvatila da je to što radim uspešno - rekao je reper.

Republika

Foto: E-stock/Caslav Vukojicic

Seksi Crni Cerak

Ipak, mnogi su razočarani njegovim priznanjem da se drogira. Naime, Relja je u jednoj emisiji uživo priznao da ima porok, kao i da je sa 19 godina već bio u zatvoru.

- Vutra je moj porok, to svi znaju. Bio sam u zatvoru, nisam hteo da odradim društveno-korisni rad. Mislio sam da ću dobiti ono kao i neki moji drugari, da bockaju one papiriće i da farbaju klupice, a ja sam dobio da radim u gradskoj čistoći - priznao je reper.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading