UDARNA VEST! Željko ostaje bez KLJUČNOG IGRAČA: Ljubimac grobara NAPUŠTA Partizan?

Autor:

Sport

13.04.2023

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odjeknulo na društvenim mrežama.

UDARNA VEST! Željko ostaje bez KLJUČNOG IGRAČA: Ljubimac grobara NAPUŠTA Partizan?

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana sa trenerom Željkom Obradovićem

Krilni centar Partizana Zek Ledej važi za jednog od najpouzdanijih košarkaša u timu koji sa klupe predvodi Željko Obradović, a na leto bi mogao da promeni sredinu.

Na Tviteru se, poput požara, šire informacije da je Makabi obnovio interesovanje za nekadašnjeg igrača Žalgirisa i Milana, te da će učiniti sve da naredne sezone zaigra za "ponos Izraela.

Ledeja ugovor za crno-bele veže do kraja takmičarske godine, a izraelski velikan je u mogućnosti da mu ponudi znatno bolje finansijske uslove od onih koje ima u Beogradu.

 

 

"Parni valjak" će pokušati da ga zadrži, zaigraće na kartu "emocija", jer Amerikanac očigledno uživa u srpskoj prestonici, gde je ostvario sjajnu konekciju sa grobarima.

Ledej je sa 22 poena bio jedan od heroja pobede Partizana u Monaku (88:84), kojom je srpski predstavnik overio plasman u top 8 Evrolige, a spekulacije o prelasku u Makabi nisu novina.

Italijanski novinar Luka D'Alesandro je još u februaru otkrio da Izraelci žele Ledeja, a sada se sve intenzivnije priča na tu temu.

 

 

Podsećanja radi, američki košarkaš prosečno u Evroligi beleži 10,9 poena i 5,2 skoka po utakmici, a da li će se na leto preseliti u Tel Aviv ostaje da se vidi...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading