NOVAKOVA URNEBESNA FORA: Đoković se našalio sa voditeljem i NASMEJAO ceo svet! (VIDEO)

Autor:

Sport

13.04.2023

09:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jednom je pokazao kakav smisao za humor ima.

NOVAKOVA URNEBESNA FORA: Đoković se našalio sa voditeljem i NASMEJAO ceo svet! (VIDEO)

Foto: ST/N. Mutić

Srpski teniser Novak Đoković se trenutno nalazi u Monte Karlu, gde ga tokom dana očekuje duel sa Lorencom Musetijem u osmini finala ovog Mastersa.

Tokom turnira, obaveza igrača je da daju intervjue za kanal "Tennis Channel", a tu priliku je Novak iskoristio da se našali sa voditeljem, a povod je bio vreme provedeno u teretani.

- Gledao sam tvoju konferenciju za medije pre početka turnira i dobio si pitanje o svom fizičkom stanju. Pitali su te o tome jer izgleda kao da si nabacio neke mišiće - poručio je voditelj Tennis Channel.


Odmah je usledio Noletov odgovor, koji je nasmejao sve teniske fanove širom sveta.

- Pokušavam da te pratim, da ispratim tvoj ritam.  Svaki put kada odem u teretanu, bilo gde na svetu, tebe vidim prvog i poslednjeg. Uvek si u delu teretane sa tegovima, nikada u delu za kardio trening - rekao je uz osmeh Đoković. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tennis (@tennischannel)

Zatim je voditelj odlučio da ipak malo više pažnje posveti toj temi. 


- Da li si promenio način pripreme? Znam da tvoj trening evoluira mnogo kako stariš - upitao je voditelj srpskog tenisera, koji mu je dao smernice kako da svoje telo održiš u najboljem stanju tokom karijere. 

- To je dobar znak da moje telo odgovora dobro na trening, to shvatam kao kompliment od novinara. Ali, nije sve samo u pitanju snaga, naravno. Neophodno je pronaći pravu ravnotežu između brzine, snage, izdržljivosti, agilnosti i fleksibilnosti. Sve ove komponente fizičke pripreme su podjednako bitne. Ali, da… Išao sam prilično često u teretanu u poslednje vreme - istakao je Nole.

Podsetimo, duel osmine finala sa Musetijem počinje oko 15 časova, a u potencijalnom četvrtfinalu, mogući rivali su Janik Siner i Hubert Hurkač. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading