HLADNI RAT SA ZVEZDANOM POSTAO VREO! Car napao Slavnićevu DRUGARICU, pa obezbedio Anđelu Đuričić! Rusvaj u Beloj kući! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

23.04.2023

12:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Car je doživeo slom i pobacao nagradu koja je stigla od Velikog šefa!

HLADNI RAT SA ZVEZDANOM POSTAO VREO! Car napao Slavnićevu DRUGARICU, pa obezbedio Anđelu Đuričić! Rusvaj u Beloj kući! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Veliki šef je odlučio da bogato nagradi zadrugare zbog uspešne "Igre istine", a u "Zadrugu" su stigle kutije sa picama za sve. Ipak, ni ovo nije bilo dovoljno podivljamim zadrugarima da u miru podele hranu.

Ispred kuće je došlo do skandala kad je Filip Car napao Valentinu Stanković koja je pojurila da uzme jednu kutiju pice. Valentina je inače drugarica Zvezdana Slavnića, koji je bio pored nje.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Haos posle "Igre istine"

 

- Gubi se, dosta sam te trpeo, mrš - rekao je Car i gurnuo Valentinu Stanković.

- Car me je sad gurnuo - žalila se Valentina.

Zadrugari su počeli da se grabe oko pica, a Car je podivljao i pobacao ih.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Haos posle "Igre istine"

 

- Mrš, j*bem vam majku i p*čku, evo vam pice, jedite. Nisam bio u prodavnici, nisam dobio namirnicu jednu, a ne trgam se. J*bem vam majku k*rvinsku, žderite - urlao je Car, koji je pocrveneo od besa.

Iako se žalio na otimačinu oko pice, Car je sa svojom družinom, koju su činili Anđela Đuričić, Bojan Simić i Aleksandra Nikolić poneo 5-6 kutija pica do sobe za rehabilitaciju, gde su zajedno podelili sve.

- Sad će da vide moje ponašanje i šta je mafijanje i ponašanje okrutno i kako treba sa ljudima! Pun mi je više k*rac svega, da mene mala Valentina izbaci iz takta! Meni Milica smeće debelo da odmah stavlja debelu ručerdu na picu. Malo je prodavnica, Bajram, Matorin rođendan, Uskrs, pune zamrzivače mesa su natrpali. Nema više komunikacije sa ljudima i zdravo. Gledam, mala bi kao igrala rijaliti sa mnom, da Valentina tebe spominje - besneo je Car u rehabu.

- Ona je zlo - dodao je Bojan.

- I Miljanu sam rekao, dobar je sa Aleksandrom, sa Majom, onda oko tih kofera, Marbelje, komentariše Zvezdana i Anu, pa ubaci Aleksandru, ide mi to na živce! Ne volim te stvari i to je to. Isto kako joj se neko obraća. Nisam dobro ja tako - dodao je Filip.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Branko

23.04.2023 13:23

Lopov misli da su svi lopovi kao što je on.