LJUBAVNICA SAZNALA ZA DOGOVOR ANE I ZVEZDANA! Voditelj izneo sve o TAJNOM razgovoru bivših partnera BEZ BUBICA! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

19.04.2023

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Ćurčić je odgovarala na pitanja u radio-emisiji "Amnezija" i morala je da objasni o čemu je pričala sa Zvezdanom!

LJUBAVNICA SAZNALA ZA DOGOVOR ANE I ZVEZDANA! Voditelj izneo sve o TAJNOM razgovoru bivših partnera BEZ BUBICA! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana Ćurčić stigla je u emisiju "Amnezija", gde ju je voditelj Osman Karić upitao o razgovoru bez bubica, koji se rano jutros desio sa Zvezdanom Slavnićem. Pre toga je ona otkrila koliko ju je povredilo to što je Zvezdanova majka Slavica javno podržala Anđelu Đuričić, a ocrnila nju.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana Ćurčić u Amneziji

- Jako me je povredila čestitka. Sebe mogu da nazovem majkom koja je previše blaga prema deci, možda idem i u ekstrem, a smatram da je njegova majka isto to. Sa Slavicom sam imala odnos kao da smo ista krv, živele smo pet i po, šest godina zajedno, a znamo se i pre toga. Drago mi je da su Moka i Slavica dobro i da je od mene to poteklo, jer nisu ni u težim njegovim situacijama pričali. Tako je trebalo da bude mnogo ranije. Zaparala mi je rečenica uši da treba da zagrli Anđelu i makne se od zla, ona je blaga žena i to više nije ta žena i mislim da ona ume da ceni stvari kad sam ja u pitanju i moja deca. Moja porodica nije pomenula Zvezdana, a mene su izvređali i Moka i Slavica, a ja ne mogu da pojmim da je to napisala ona. Htela sam da vidim rukopis, ali nisam htela da dajem povoda. Ja nju poznajem i to mi ne ide uz nju, a ako je tako želim sve najbolje. Bile smo u lepim i teškim trenutcima, bila sam uz nju i ona je bila uz mene - govorila je Ana.

- Imaš podršku i osobe koja ti je značila nekad u životu, kako si se osećala kad si dobila poruku? - upitao je Osman.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Osman Karić ispituje Anu

- Prelepo se osećam i to sam očekivala, njegova majka mi je poslala čestitiku. Sve što smo imali, godinama nismo imali kontakt, ostvarili smo ga i mnogo mi znači što je uz mene, previše mi znači - rekla je Ćurčićeva o Aci Buliću.

- Zašto misliš da iritiraš? - pitao je voditelj.

- Mislim da je Zvezdan dobar sa većinom zadrugara - rekla je Ana.

- Mnogi vas napolju zovu Boni i Klajd jer misle da ste u dogovoru i da sve ovo fejkirate. Mnogi misle da ste zajedno kockali i da imate svoju priču. To juče da se dogovarate bez bubica i da pričate... - govorio je Osman.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela se ušuškala kod Zvezdana

- Ja se kockala sa njim nisam jer sam kockar, to je jako bitno. Mi Boni i Klajd nismo, ako treba i to da objasnim, rado ću. Ne znam na osnovu čega može da se pomisli? Proživljavala sam ja, proživljavao je i on, to ne može da se glumi. Ja sam se sad baš iznervirala. Otišla sam do hotela do Zorice, nisam htela da pričam sa njim bez bubice, kamere su snimile i nije problem da ja pričam o tome i šta sam pričala i šta mi je rečeno. Ja nisam došla da fejkiram. Zna ste zašto sam došla - istakla je Ana.

Anđela Đuričić je tek sad saznala za tajni razgovor bez bubica, pa je otišla do Zvezdana i ušuškala se kod njega, a on je odlučio da ode u studio "Amnezije", kako bi se suočio sa Anom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading