FANOVI NA APARATIMA: Vaskrs uspeo da spoji posvađane zadrugare, njih dvoje zagrljeni pozirali! Ovo niko nije očekivao! (FOTO)

Autor:

Zadruga

16.04.2023

14:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zakopali ratne sekire i nastavili dalje!

FANOVI NA APARATIMA: Vaskrs uspeo da spoji posvađane zadrugare, njih dvoje zagrljeni pozirali! Ovo niko nije očekivao! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bela kuća

Zorica Marković važi za strah i trepet, zbog čega neretko dolazi u sukob sa svojim cimerima, iako se zadrugari trude da joj se ne zamere.

Međutim, Mikica Bojanić nije bio jedan od njih, te je sa pevačicom imao jedan od najbrutalnijih okršaja ikada, tokom kog su bile izrečene gnusne uvrede. Javnost je bila zgrožena, a oni su pronašli način da zakopaju ratne sekire i nastave dalje.

Naime, tokom Uskršnjeg fotografisanja za Republiku, Zorica i Mikica Bojanić zagrljeni su pozirali, kao da se ništa nije dogodilo, pa rešili da na ovaj praznik oproste jedno drugom sve izgovoreno.

Republika

Foto: Promo foto

 

Pevačica je bila nasmejana, dok je Bojanić prihvatio njen zagrljaj i pokazao da ima veliko srce. Ne znamo da li je ovo bilo samo u svrhu fotografisanja i da li će se njihove svađe nastaviti, ali definitivno lep gest.

Republika

Foto: Promo foto

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading