LJUBAVNICA ZANEMELA! Pušten snimak koji je RASKRINKAO Zvezdana Slavnića, Ana odmah SKOČILA! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

14.04.2023

18:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovome se nije nadao!

LJUBAVNICA ZANEMELA! Pušten snimak koji je RASKRINKAO Zvezdana Slavnića, Ana odmah SKOČILA! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

U današnjoj emisiji "Gledanje snimaka" pušten je razgovor Miljane Kulić i Zvezdana Slavnića, koji joj se poverio i rekao da bi sa Majom Marinković imao samo vrelu akciju, ništa više.

- Ja ne mogu da ti kažem da ja ove ljude preterano ozbiljno shvatam, osim ako mi nije neko baš drag. Zvezdana gotivim i nikada ne bih izgovorila: "Boli me ku**c". Mislim da tu svako govori o sebi. Nikakav otvoren pristup nisam imala prema nekom u tom se**ualnom smislu. Mene Taki ne može u spoljnom svetu da uhvati ni za glavu, ni za rep, a ne ovi ljudi iz rijalitija. Džaba su krečili mnoge stvari - rekla je Maja.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković

- Iskreno, muka mi je više od te priče, ako sam rekao, izviniću ti se. Verovatno sam rekao više za priču, nego za tebe, nemam šta da te foliram, nemam loše mišljenje - dodao je Zvezdan.

- Kada te je Miljana pitala: "Je l' sad nećeš iz inata?", ti si rekao: "Da" - rekla je Ivana Šopić.

- Ne bih u izolaciji ništa radio, pre toga smo prestali da pričamo i nemam šta više da odgovorim na to - istakao je Slavnić.

- Ne mislim da ga boli ona stvar za mene, čim mi se izvinio. Sami smo odgovorni svojim delima, zbog pitanja i klipova koji nam stižu. Nije palo pitanje s neba, kako ne padne za Dragića i Divnu?! Malo mi se to kosi - rekla je Marinkovićeva.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zvezdan Slavnić

- Nebitna je Maja, tvoja mimika kada kreneš da pričaš. Pogotovo kada kažeš: "Nikada u životu", Majo, zove te za pet dana kad izađete, meni je smešno, nego je tebi muka klipova. Tebe smara priča i klipovi i dizanje novinara vezano za Maju - izimitirala je Ana Čurćić Zvezdana.

- Ja stvarno vežbam za pakao i vidimo se posle aftera u paklu - rekla je Maja.

- Samo da kažem: "Meni je bitno, čestitke i tako to", ko priča o tome?! Radila je šta je radila, biće normalna, a pokazaće se ona kroz desetak dana jer je ovo sve jede - rekao je Slavnić.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana Ćurčić

- Ti si meni rekao: "Evo kako izgleda žena koju boli", tako nešto, pa sam zbog toga rekla za čestitke - rekla je Ana.


- Ti si jako perfidna i pokvarena, vidim šta radiš - rekao je Zvezdan.

- Stajala sam na vratima, ti si rekao: "Vidim kako te to boli". Rekao si kao u fazonu: "Vidim kako nisi dobro", ja sam ti na to samo rekla: "Ja sam super, čekam nedelju i čestitke" i kada to budem dobila, da ti raščlanim...Ja bih rekla da je tebi ovo moje ponašanje zasmetalo - rekla je Ana.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Đuričić

Anđela Đuričić je dobila reč.

- Ja gledam da ne komentarišem temu Maju i njega, drago mi je za Zolu i Miljlanu što su rekli ovo za mene...Zvezdan je demantovao da će biti aftera, tako da ne bih da komentarišem - rekla je Anđela.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Leontina

14.04.2023 19:24

Car je najbolji komentar dao Ani!! Stvarno treba da gleda svoja posla,ne treba uopštd da više komentariše Zveknutog i Andjelku,nemoj da im daješ na značaju!!