OVO JE REGION ČEKAO SVE VREME! Paklena OSVETA Ane Ćurčić je počela, Zvezdan uzvratio UDARAC zbog Anđelinih SUZA! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

11.04.2023

09:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo će biti zanimljiva nedelja!

OVO JE REGION ČEKAO SVE VREME! Paklena OSVETA Ane Ćurčić je počela, Zvezdan uzvratio UDARAC zbog Anđelinih SUZA! (VIDEO)

Foto: E Stock, ATA Images

E Stock, ATA Images

Maja Kovačević je napustila "Zadrugu" sinoć, a na mesto vođe je postavila DJ Tamaris, koja je napravila potpuni haos, kako svojom raspodelom budžeta, tako i svojim odabirom potrčaka. Ona je u emisiji "Izbor potrčka" u sobu za izolaciju poslala Maju Marinković i Zvezdana Slavnića, zbog čega je nastao haos, a Anđela Đuričić je zaplakala.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković

- Što se donjeg dela tiče ne znam sa kim bih pre poslala Miljanu, da li sa Rodnijem, Mikicom, Ivanom Marinkovićem. Neka sednu sva trojica i ona, a Janjuš nek ostane. Neka ustanu Anđela i Zvezdan. Neka sedne Šarmen i Janjuš, Matora i Anita. Ja bih želela da u izolaciju idu Zvezdan i Maja - rekla je Tamaris.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Đuričić

- Rekao sam da što se Tamaris tiče, ako je ovo tvoja odluka, onda si takav dupljak i treba da te bude jako sramota. Reč nisam rekao na tvoju temu, ovo je toliko ružno i odvratno. Tebi na čast. Reč sa Majom neću imati u izolaciji i ko god da je uticao i njima na čast - rekao je Zvezdan.

- Ponosna sam što ovako priča. Kao što je ukazao poštovanje Ani onda kad je prvi put poslat, sad je i meni. Onda kad smo mi bili u vezi pre nego što je Ana ušla bio je u izolaciji sa Aleksandrom i ostao mi je stres od tada - rekla je Anđela dok se gušila u suzama.

Zvezdan je odlučio da Anđela ne ide sa njim, a za ovaj odabir su okrivili Anu Ćurčić i Zoricu Marković. Stvar se dodatno zakomplikovala kad je Tamaris za svoju omiljenu osobu odabrala upravo Zoricu, što je zadrugarima dalo dodatnu sumnju da je spletkarila sa Anom i pevačicom.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

DJ Tamaris i Zvezdan Slavnić

- Uradila sam jer su vas aktuelno povezivali i bez nikakve loše namere - rekla je Tamaris.

- Moraš da shvatiš da je tu Anđela i da njoj radiš loše. Ovom rekacijom si demantovala sebe. Razumem da je logično, ali ne sa tvoje strane. Nemoj da plačeš. Ja ako uradim us*aću stvar, ne ti i Maja - rekao je Zvezdan.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading