VIŠE POŠTUJE LJUBAVNICU NEGO ŽENU! Ana udarila Zvezdana gde ga NAJVIŠE BOLI, Anđela zanemela! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

11.04.2023

08:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi haos bivših partnera!

VIŠE POŠTUJE LJUBAVNICU NEGO ŽENU! Ana udarila Zvezdana gde ga NAJVIŠE BOLI, Anđela zanemela! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

U emisiji "Pretres nedelje" koju je vodila Ivana Šopić diskutovalo se o flertu Maje Marinković i Zvezdana Slavnića, koji su ovonedeljni potrčci. On se pravdao da neće ništa uraditi sa Majom, a Ana Ćurčić mu je zamerila što za tri meseca veze više poštuje Anđelu, nego nju za 13 godina vanbračne zajednice.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zvezdan Slavnić

- Ta priča od prvog dana, pa do sad, moglo je da se desi 600 hiljada puta sa obe strane. Nije se desilo tad kad nisam bio sa Anđelom, pa neće ni sad. Ne dam joj da ide baš zbog svih ovih stvari. Onda sam ja Maji prilazio na krevet, ne ona meni. Ova naša komunikacija jeste 50-50. Ne bežim od tih stvari. Apsolutno sekund jedan ne mislim da Ana i ne znam ko tebe gasira da nas peckaš. Ti si sebi dozvolila to jer sam ja dozvolio da se peckam sa tobom. Mene je iznerviralo što je otišlo predaleko zbog klipova i svega. Anđela ovo nije zaslužila, a znam da Maja neće dobacivati i provocirati - rekao je Zvezdan.

- Držiš se kodeksa i principa za devojku od 3 meseca, a a onu od 13 godina ne. Skačeš sebi u stomak - dobacila je Ana.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana Ćurčić

- Ovi dole im drže vezu - rekla je Marija Kulić.

- Ko god bi mi zamerio da budem sa Majom posle, ne bih progovorio ni sa kim. Ne treba da mi budu prijatelji - poručio je Slavnić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading