LJUBAVNICA MU NEMA PRAVO NA SUZE! Maja postala Anđelina KARMA, Zvezdan joj ZAPRETIO! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

11.04.2023

08:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Biće tenzično ove nedelje!

LJUBAVNICA MU NEMA PRAVO NA SUZE! Maja postala Anđelina KARMA, Zvezdan joj ZAPRETIO! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Đuričić, Zvezdan Slavnić

DJ Tamaris, ovonedeljni vođa, sinoć je zapržila čorbu Anđeli Đuričić i Zvezdanu Slavniću kad je za potrčke odabrala njega i Maju Marinković, koja otvoreno flertuje sa Slavnićem. On je odmah počeo da se pravda da ništa neće uraditi sa Marinkovićevom, zbog čega je Anđela završila u suzama.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković

Rekao sam da što se Tamaris tiče, ako je ovo tvoja odluka, onda si takav dupljak i treba da te bude jako sramota. Reč nisam rekao na tvoju temu, ovo je toliko ružno i odvratno. Tebi na čast. Reč sa Majom neću imati u izolaciji i ko god da je uticao i njima na čast - rekao je Zvezdan.,

Ponosna sam što ovako priča. Kao što je ukazao poštovanje Ani onda kad je prvi put poslat, sad je i meni. Onda kad smo mi bili u vezi pre nego što je Ana ušla bio je u izolaciji sa Aleksandrom i ostao mi je stres od tada - rekla je Anđela dok se gušila u suzama.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić

Odmah nakon ovoga, Zvezdan je Anđeli na stepeništu Bele kuće zabranio da plače i rekao da ne sme to da radi jer se tako poredi sa Anom Ćurčić.

- Nemoj slučajno da te vidim da zaplačeš i da se nerviraš. Budeš li to radila, mene ćeš nervirati - zapretio je Zvezdan.

- Smem li ja da imam prirodnu reakciju? - pitala je Anđela.

- Skloni se, ne treba da im pokazuješ tu reakciju. Ispada sad da se ti posle tri meseca brineš za mene, onda stavi kako je njoj bilo posle 15 godina. Nemaš tu težinu, ispadaš smešna. Ne možeš tako povređeno da se osetiš, da se porediš sa njom posle njenog bola. Ti si onda debil. Desiće se da izađemo napolje i ovakvu rekaciju ne želim. Ja sam sad toliko ljut da ne znam šta da se desi ne bi moglo da se desi - istakao je Slavnić.

Komentari (0)

Loading