VANDREDNO PRODUŽENJE IZOLACIJE! Ostvaruje se Anđelina NOĆNA MORA, Maja će uživati sa Zvezdanom KOLIKO ŽELI! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

11.04.2023

09:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Imaće više vremena da ga smuva!

VANDREDNO PRODUŽENJE IZOLACIJE! Ostvaruje se Anđelina NOĆNA MORA, Maja će uživati sa Zvezdanom KOLIKO ŽELI! (VIDEO)

Foto: ATA Images/Antonio Ahel, ATAImages/M.M.

Maja Marinković i Anđela Đuričić

Voditeljka Ivana Šopić je u "Pretresu nedelje" podigla Maju Marinković, kako bi sa njom porazgovarali o njenim planovima za Zvezdana Slavnića. Odlukom ovonedeljnog vođe DJ Tamaris, Maja i Zvezdan će biti potrčci, što je rastužilo Anđelu Đuričić, koja se uplašila da će se između njih nešto desiti.

- Ideš u izolaciju sa Zvedanom, on je pokazao negodovanje, ti kažeš da opet nisi ti sama sa sobom pričala, kako to gledaš? - upitala je Ivana.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković

- Kada nešto ne postoji, izolacija je pravo mesto da se tako nešto dokaže. Janjuš za malo šećer što nije dobio. Ispoštovaću Zvekija - rekla je Maja.

- Da li ti je žao što Anđela plače? - upitala je Ivana.

- Ona nije moja drugarica da se razumemo, Maja ništa nije radila jednosmerno, sve je bilo spontano. On je prekinuo našu komunikaciju, verujem da je bio izrevoltiran zbog svega što se izdešavalo. Ja nisam zamerila, možda je Anđeli došlo svega preko glave, on misli da mene Ana huška na njega. Ispoštovaću ga u izolaciji, ali ja njega i dalje gotivim, ništa se tu nije promenila. Verujem da ima pritisak sa strane, ja ne vidim u njima neku perspektivu. Ja jesam za druženje sa njim - pričala je Marinkovićeva.

- Zbog čega si plakala Anđela, da li strahuješ od izolacije? - upitala je Ivana.

Kako se bliži Uskrs, a tokom praznika obično nema izbacivanja u "Zadruzi", Anđela je priznala da se plaši da će biti produžena izolacija, kao i da će se ponoviti situacija sa Aleksandrom Nikolić.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić

- Pa da, u jednom trenutku mi se vratila retrospektiva događaja sa Aleks, slušam ista pitanja, znam da će biti produžena izolacija, 15 dana ću odvojeno spavati od njega. Ja bih se složila sa Majom da nije moja drugarica, ali jeste Anina, sa njegovom bivšom ženom - rekla je Anđela.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading