ZVEZDAN PADA POSLE ŽURKE Maja najavila Anđeli VRELU AKCIJU sa Slavnićem: Nisam ti ja drugarica! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

11.04.2023

11:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Biće haosa!

ZVEZDAN PADA POSLE ŽURKE Maja najavila Anđeli VRELU AKCIJU sa Slavnićem: Nisam ti ja drugarica! (VIDEO)

Foto: ATA Images/Antonio Ahel, ATAImages/M.M.

Stvar koje se Anđela Đuričić najviše pribojavala se dogodila sinoć u emisiji "Izbor potrčka". DJ Tamaris je za svoja dva potrčka odabrala Maju Marinković i Zvezdana Slavnića, između kojih mesecima sevaju varnice i koji su planirali zajedničke aftere nakon završetka rijalitija.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Đuričić

Anđela je završila u suzama nakon izbora, a Zvezdan joj je zabranio da plače, kao i da sa njim ide u izolaciju. Ono što je zanimljivo je da je Maja izjavila da nema nikakvu grižu savesti prema Anđeli jer joj nije drugarica, dok je Đuričićeva na svaki način pokušavala da spreči Maju da sa Slavnićem ima nešto, pa je podsećala Maju da je drugarica Slavnićeve bivše supruge Ane Ćurčić.

Kada nešto ne postoji, izolacija je pravo mesto da se tako nešto dokaže. Janjuš za malo šećer što nije dobio. Ispoštovaću Zvekija. Ona nije moja drugarica da se razumemo, Maja ništa nije radila jednosmerno, sve je bilo spontano. On je prekinuo našu komunikaciju, verujem da je bio izrevoltiran zbog svega što se izdešavalo. Ja nisam zamerila, možda je Anđeli došlo svega preko glave, on misli da mene Ana huška na njega. Ispoštovaću ga u izolaciji, ali ja njega i dalje gotivim, ništa se tu nije promenila. Verujem da ima pritisak sa strane, ja ne vidim u njima neku perspektivu. Ja jesam za druženje sa njim - pričala je Marinkovićeva.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković

U jednom trenutku mi se vratila retrospektiva događaja sa Aleks, slušam ista pitanja, znam da će biti produžena izolacija, 15 dana ću odvojeno spavati od njega. Ja bih se složila sa Majom da nije moja drugarica, ali jeste Anina, sa njegovom bivšom ženom - rekla je Anđela.

Kao i svakog utorka, večeras će se odigrati žurka u "Zadruzi", a ovo je savršen trenutak da Maja i Zvezdan imaju nešto, kako su nakon fešti u Beloj kući uvek uzavrele strasti. Podsetimo, kad je Zvezdan poslednji put ostao sam sa devojkom u izolaciji to je bila Aleksandra Nikolić, a on je tada pokušao više puta da je smuva i poljubi.

Republika

Foto: Instagram.com

Aleksandra Nikolić i Zvezdan Slavnić u izolaciji

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading