BIVŠI ZADRUGAR CEO HONORAR DAO U IZGRADNJU MANASTIRA: Otkrivamo sve detalje susreta sa sveštenicima! (FOTO)

Autor:

Zadruga

02.04.2023

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Republika saznaje da bivši zadrugar ulaže sav honorar u izgradnju manastira.

BIVŠI ZADRUGAR CEO HONORAR DAO U IZGRADNJU MANASTIRA: Otkrivamo sve detalje susreta sa sveštenicima! (FOTO)

Foto: Republika.rs, Pixabay.com

Bivši zadrugar i pevač Boža Džons nakon napuštanja rijalitija ,,Zadruga 6"naišao je na životnu dramu, nakon čega je odlučio da iz korena promeni život. Kako saznajemo, Boža vredno radi na novoj pesmi, za koju će uskoro snimiti i spot, a do tada, izvor za Republiku otkriva šta će pevač uraditi sa novcem koji je zaradio u rijalitiju. 

Foto: ST/Nemanja Pančić

Boža Džons

 

- Boža je posle svega što mu se izdešavalo u životu nakon Zadruge, krenuo da obilazi manastire, a zna se da je njegova porodica, naročito otac pri religiji i da su pobožni. On je odlučio da pronađe mir i spas u molitvi, pa mu je tokom posete jedne svetinje sinula jedna ideja - započinje izvor za Republiku i nastavlja:

- On hoće da honorar koji je zaradio u rijalitiju uloži u izgradnju i renoviranje manastira. Otišao je u jedan manastir i dogovorio se sa sveštenicima šta im je sve potrebno i sve su se dogovorili. Odmah po isplati honorara, Boža nosi novac u manastir.

Foto: Privatna arhiva

Boža Džons u manastiru

 

Tim povodom kontaktirali smo Božu kako bi otkrio da li su ovi navodi istiniti. 

- Jeste istina, hoću da ulažem u svetinje, mislim da nam je to svima potrebno, ja sam pronašao spas tamo. Vi znate ko je moj otac, ja sam ceo život išao u crkvu, svaki praznik se praznuje, porodično smo okrenuti ka hrišćanstvu i mislim da svi treba da se ugledaju na mene - poručio je Boža za Republiku.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading