MOKA SLAVNIĆ SMUVAO 30 GODINA MLAĐU: Svi komentarišu njen izgled, a ovo su svi detalji njihove romanse!

Autor:

Zadruga

02.04.2023

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Moka Slavnić uspeo da smuva skoro tri decenije mlađu devojku!

MOKA SLAVNIĆ SMUVAO 30 GODINA MLAĐU: Svi komentarišu njen izgled, a ovo su svi detalji njihove romanse!

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Košarkaška legenda i otac učesnika rijalitija Zvezdana Slavnića, Moka Slavnić je pokazao 27 godina mlađu novu devojku, koja je solista Narodne opere u pozorištu. Moka nije štedeo reči hvale kada je njegova nova izabranica u pitanju, a osmeh na licu govorio je mnogo više i od njegovih reči, a sve je zanimalo ko je ona.

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Moka Slavnić

 

Tamara Nikezić (48) rođena je u Baru, u Crnoj Gori, a u Beogradu živi od svoje osamnaeste godine.

Osnovnu školu i Gimnaziju završila u Baru, a Srednju muzičku školu, odsek solo pevanje, odsek teoretski i odsek instrumentalni (klavir) završila u Podgorici.

Fakultet muzičke umetnosti u Beogradu, odsek solo pevanje, upisala je u klasi profesora Zvonimira Krnetića, gde je i diplomirala. Stalni član Opere Narodnog pozorišta u Beogradu postaje 2013. godine.

Inače, Tamara Nikezić bila je velika prijateljica Isidore Bjelice, a na njenoj komemoraciji se pojavila skroz u belom. Ona je na ovaj način odala počast Isidori koja je, inače, imala želju da je isprate obučeni u belom.

Foto: Ata images

Devojka Moke Slavnića, Tamara Nikezić

 

- U 74. godini sam u raju. Ne želim više da pravim greške, našao sam nešto i pitam se kako je ona to mene našla. Ona je jedna viđena i poznata dama. Ona sve što meni radi, ona mi kaže "zar ti to nisu radile i druge?", ja joj kažem da su me i druge volele, ali neko koli snažnije, drugačije i koloritnije. Njoj prija što brine o meni, ja to cenim. Razume me. Ona je solista Narodne opere u pozorištu, gde meni da dopadne takva diva. Jedna od stvari koja me je kupila kod nje je ta što je ona odmah skočila da se uplati Zvezdanovoj majci boravak u domu. Ona je godinu dana starija od Zvezdana. Malo mi je krivo što između nas nije razlika 30 godina - rekao je Moka za Blic, a komnetari na račun njenog izgleda su se nizali.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Maja

02.04.2023 13:06

Imala je dobre frajere,lovatore..Sada Moka?!...E Tamara,Tamara...

Joca

02.04.2023 13:25

Hahaha e jadne ste devojke,zene...

Zvrki

02.04.2023 20:53

Tamara Nikezic je prva liga. Moka šmeker zna znanje. Sa srećom.

Rale

03.04.2023 18:17

Pa koga ce on mukica da smuva ?? Jedi o neku medicinsku sestru pa da ga leci!!