SNIMAK MOKE SLAVNIĆA IZ BOLNICE KRIJE MISTERIJU: Zvezdanov otac u bolničkog postelji, a ovaj detalj je svima promakao! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

27.03.2023

14:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Moka Slavnić objavio snimak iz bolnice

SNIMAK MOKE SLAVNIĆA IZ BOLNICE KRIJE MISTERIJU: Zvezdanov otac u bolničkog postelji, a ovaj detalj je svima promakao! (VIDEO)

Foto: Instagram.com, Piyabay.com

Zoran Moka Slavnić, otac Zvezdana Slavnića nakon što je poslao poklon i čestitku za rođendan Lepog Miće, oglasio se na Instagramu i potvrdio da je stupio u kontakt sa bivšom suprugom Slavicom, koja se nalazi u domu. 

Moka je istakao da se posle 30 godina ponovo čuo sa Slavicom i to sve zarad njihovog sina. Međutim, ono što je mnogima promaklo jeste da je snimak nastao u bolnici, gde se Moka i sada nalazi zbog njegovog zdrasvtvenog stanja. 

 

 

Snimak iz bolnici Moka je objavio na Instagram profilu, a u pozadini na ogledalu se može videti misteriozna crna žena, za koju se još uvek ne zna ko je. 

- Dragi Maki, sve što su ti napisali u čestitki je istina. Tvoja majka i ja smo u kontaktu i dogovarali smo se za neke stvari koje su se dešavale napolju. Dakle, nemoj da sumnjaš - obraća se Moka u snimku Zvezdanu, iako on to ne može da vidi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading