ZVEZDANU ZAKAZAO LIBIDO, ANĐELA OSTALA SUVE RIBICE: Ljubavnica pokušala da zavede Slavnića, krečila mu se pred nosem, a on "mrtav 'ladan"! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

26.03.2023

12:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela Đuričić u ranim jutarnjim satima pokušala je da zavede Zvezdana Slavnića, ali joj to nije pošlo za rukom.

ZVEZDANU ZAKAZAO LIBIDO, ANĐELA OSTALA SUVE RIBICE: Ljubavnica pokušala da zavede Slavnića, krečila mu se pred nosem, a on "mrtav 'ladan"! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nakon odlaska u frizerski salon i promene frizure koju je danas uradila, Anđela Đuričić oduševljena je otišla kod svog partnera Zvezdana Slavnića, koji je već čekao u krevetu.

Nakon toga, Anđela se spremila za krevet i legla pored svog dečka, gde su zagrljeni zaspali. Ono što su svi primetili jeste da je Anđela pokušala da zavede Zvezdana njenim nihanjem tela, pozama, pa je sve vreme izbacivala zadnjicu, želeći da u Slavniću probudi željom za intimnom vrelom akcijom, ali joj to nije pošlo za rukom. 

 

Kada je shvatila da nije uspela da probudi u Slavniću želju, ona je odustala, pa se samo ušuškala pored njega i zagrljeni su zaspali. 

 

 

Inače, Anđela i Zvezdan su do nedavno svakodnevno imali vrele akcije, kako u tuš kabinama, tako i po izolaciji, ali i ispod jorgana u spavaćoj sobi. Međutim, izgleda da je kod Slavnića nešto zakazalo, kada je libido u pitanju. 

Detaljnije u nastavku:

 

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mira

26.03.2023 16:19

Jel realno da je ovo naslov za javno glasilo. Napraviste baruštinu od ove zemlje i ovog naroda