ZVEZDAN PREBLEDEO KAO KRPA! Robijaš dobio informacije iz spoljnog sveta, tiču se njegovih RODITELJA! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

30.03.2023

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Zvezdan Slavnić je saznao da su njegovi roditelji, Moka i Slavnica, ponovo u dobrim odnosima.

ZVEZDAN PREBLEDEO KAO KRPA! Robijaš dobio informacije iz spoljnog sveta, tiču se njegovih RODITELJA! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Tokom sinoćne večeri u emisiji "Pitanja gledalaca", Zvezdan Slavnić saznao je su mu roditelji, nekadašnji košarkaš Zoran Moka Slavnić i majka Slavica, inače razvedeni, ponovo u dobrim odnosima, i to upravo zbog njegovog učešća u rijalitiju.

- Koliko te je obradovala vest o Moki i majci - pitao ga je voditelj.

- Kako me nije obradovala... Oni se od tih 30 godina koliko se nisu viđali, ja sam bio sedmi razred kad su se razveli. Tih narednih 5 godina su bili u kao kontaktu i posle toga nekih 20 godina se nisu čuli osim što su se videli u gradu par puta, ali nisu prišli jedan drugom. Zato sam bio šokiran, bilo mi je neverovatno. Ana mi je rekla jednu informaciju, da je bila kod doktora koji je mojoj majci zamenio terapiju i da joj je stanje jako dobro. Tad sam shvatio da je sve moguće - rekao je Zvezdan.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zvezdan Slavnić roditelji Zadruga 6

- Je l' bi im nešto rekao - rekao je Darko.

- Voleo bih da se čuju i sprdaju jedan sa drugim. Ne znam da li su se videli, ali bi mi bilo drago da ih po izlasku izvedem na ručak - rekao je Zvezdan prebledevši kao krpa.

- Šta misliš da ih je ujedinilo - pitao je Darko.

Foto: Instagram.com, Zadruga official youtube.com

Zvezdan Slavnić majka Slavnica Zadruga 6

- Koliko god da moja majka voli Anu što je neosporno, i obrnuto, ipak sam ja njeno dete, jedinac. Ona i otac gledaju na ovo kako gledaju. Moka je jako objektivan i ceo život je govorio sve realno i za mene. Verovatno mu je sve ovo teško palo i to ih je spojilo. Nije ih lep razlog spojio. Verovatno ta moja priča da ću da idem kod Matore, pa da se vratim ovde. Ja sam ovde prošetao stolom jer sam pitao Necu i dali su mi tri verzije, prva da u 46. godini ovako čovek sa 746 modrica ne treba da izgleda i ne sme tako da rešava stvari - istakao je Slavnić.

- Ana je imala teoriju da su pisma nemoguća, ja sam negde zaključio da si ti mislio da Ana nije najsrećnija ako su se oni pomirili - rekao je Darko.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana Ćurčić Zadruga 6

- Kad je došlo da je to tačno, prvi papir sam joj pokazao da bi shvatila da radi pogrešne stvari i da joj objasnim da nije normalno. Tu su napisana dva imena koja je pozdravljala i uradila nešto jako ružno. Džoniju sam rekao da je čuva kao svoje kad sam odlazio, a ona mi je rekla da je on sto puta više uradio nego što sam tražio - rekao je Zvezdan.

- I Šmizla je isto - dodala je Ana.

- On je dečko sa tribine i nije uopšte bibliotekar. Ona sad cokće i to je bolest koja se zove "ne znam šta radim i apsolutno sam pala sa marsa". On je namestio mene kod nje za 200 evra za neku ribu. Ima četiri osobe koje su isto tad bile u šoku kao i ja. Samo mi je bilo da joj pokažem da greši u svojim tripovima. Opet nisam mogao da potvrdim Slavičin rukopis, a njena prva rekacija je: "Maki, to nismo mi" i ja sam otišao.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zvezdan Slavnić Zadruga 6

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
joca

30.03.2023 09:16

uvek se spoje kad treba da se otarase sina zlog