"SLAVICA JE BILA SVEDOK ZVEZDANU" Moka Slavnić otkrio mračnu tajnu bivše supruge!

Autor:

Zadruga

31.03.2023

16:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Moka Slavnić otkrio da je njegova bivša supruga Slavica bila svedok sinu Zvezdanu Slavniću.

"SLAVICA JE BILA SVEDOK ZVEZDANU" Moka Slavnić otkrio mračnu tajnu bivše supruge!

Foto: Instagram.com, Zadruga official youtube.com

Zvezdan i Slavica

Zvezdan Slavnić, sin čuvene fudbalske legende Moke Slavnića, došao je u žižu interesovanja, nakon što je počinio monstruozno delo i ubio čoveka, zbog čega je bio na robiji. 

Foto: ST/Dragan Kadić

Zvezdan Slavnić

 

On je po ulasku u Zadrugu otkrio mnoge tajne o sebi, a njegov otac sada ističe detalj o Zvezdanovoj majci Slavici. Naime, u jednoj emisiji, Moka je prokomentarisao koliko Slavicu pogađaju dešavanja u rijalitiju, a poznato je da su posle 30 godina ponovo stupili u kontakt, kako on ističe, samo i isključivo zbog sina. 

Foto: Instagram.com

Majka Zvezdana Slavnića, Slavica sa Jovanom Šmizlom

 

- Pogađaju je dešavanja, ona je otišla u ku**c zbog njega jer je bila svedok- priča bivša košarkaška legenda za Super TV i dodao:

- Ovu njegovu sreću kada je čuo da je njegov otac u komunikaciji sa njegovom majkom, to me čini srećnim izuzetno. Ponavljam, tražim samo da je zdrav i da ima ljubav, sa kim to je već njegov izbor.

Za sada nije poznato da li je Moka mislio da je njegova bivša supruga bila svedok dok je njen sin ubijao čoveka ili je bila svedok na sudu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Bilo

31.03.2023 18:06

O tom tragičnom danu, ubistvu mladog takoreći dečaka pričalo se pisalo, znalo ili naslucivalo mnogo. Strasno je tražim pravu reč, ali hajde ogavno da danas posle toliko godina neki sa ne baš za pohvaliti strukturom ličnosti bas ",krivca", a nesumnjivo ipak jeste za taj događaj, sa toliko mržnje napadaju ženu koja se kroz njegov život javlja na razne načina, na kraju kao nevencana žena, doživljava surovi linč. U nebesa onaj odvratni koji može biti sve samo ne lepi i dobri u nebesa diže devojku kojoj je na licu ispisano zlo, pakost i sumanuto. Bolesno teško perverzija. Ako je deo onoga što čitamo eto I u Vašim pitanjima tačno onda je to ravno onome što se samo u naljopskurdnijim delima može pročitati. Teška mučnina povraćanje...