MUK U ZADRUZI ZBOG MILENE KAČAVENDE: Ana Ćurčić uživo u programu saopštila šok informaciju! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

27.03.2023

16:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Ćurčić se obratila kumi Mileni Kačavendi.

MUK U ZADRUZI ZBOG MILENE KAČAVENDE: Ana Ćurčić uživo u programu saopštila šok informaciju! (VIDEO)

Foto: V.Lukić, ATAImages, E-stock

Milena Kačavenda, Zvezdan Slavnić, Ana Ćurčić

Ana Ćurčić tokom porodičnog sastanka u Zadruzi, tokom kog su morali da izaberu najnomoralniju osobu među njima, obratila se kumi Mileni Kačavendi. 

Naime, nakon što je produkcija za rođendan Lepog Miće unela pismo Moke Slavnića upućeno Zvezdanu Slavniću, koje je unelo totalni nemir u Aninom nervnom sistemu, ona je totalno preokrenula svoje ponašanje. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana Ćurčić Zadruga 6

 

Ana je ustala za crnim stolom i obratila se svim ljudima iz njenog okruženja koji su zaduženi za izjave da prestanu,. Poznato je da je Milena angažovana od strane Ane kada su u pitanju izjave za medije, tako da se ovo zapravo odnosilo samo na nju:

Svi koji daju izjave o meni neka se povuku i ništa o meni ne demantuju. Kad budem htela da kažem i tražim da da izjavu za mene, to će raditi isključivo moja majka. Drugarice, nemoj davati demantije i izjave za mene. Od večeras najavljujem ono što treba - rekla je Ana.

Detaljnije u nastavku:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading