PILETINA SE ZA PRSTE LEPI: Zorica Marković i Adam Labunski kriju burnu prošlost, snimak iz kola kako razmenjuju vrele strasti sve šokirao!

Autor:

Zadruga

02.04.2023

06:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zorica Marković krije prošlost sa Adamom Labunskim.

PILETINA SE ZA PRSTE LEPI: Zorica Marković i Adam Labunski kriju burnu prošlost, snimak iz kola kako razmenjuju vrele strasti sve šokirao!

Foto: youtube.com/Paparazzo Lov // DNK

Popularna pevačica i zadrugarka Zorica Marković očigledno krije da od ranije poznaje Pinkovu zvezdu i nekadašnjeg cimera, Adama Labunskog. Naime, snimak od pre nekoliko godina, kada je pevačica napustila  snimanje jedne emisije u društvu mladog Adama Labunskog izazvao je oprečne komentare.

 

Njih dvoje odvezli su se zajedno kolima i u nekoliko navrata razmenjivali su nežnosti, što je kod mnogih probudilo sumnju da pored kolegijalnosti postoji i nešto više.

Pevačica se u jednom trenutku našalila sa svojim mlađim kolegom i ostavila ga ispred kola i odvezla se, a potom se vrlo brzo vratila po njega.

Sve ovo je zabeležila kamera ''Paparazzo lova'' pre 6 godina, a kuda su se odvezli Zorica i Adam pogledajteu nastavku:

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ale

02.04.2023 08:39

Ko sa njom može da bude u vezi,njemu treba neuropsixijatar