BIVŠI ZADRUGAR U DUGOVIMA DO GUŠE, POZAJMLJIVAO NOVAC OD CIMERA, PA NESTAO SA NOVCEM: Došli smo u posed šok prepiske! (GALERIJA)

Autor:

Zadruga

18.02.2023

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Republiak otkriva da je je bivši zadrugar pokraden!

BIVŠI ZADRUGAR U DUGOVIMA DO GUŠE, POZAJMLJIVAO NOVAC OD CIMERA, PA NESTAO SA NOVCEM: Došli smo u posed šok prepiske! (GALERIJA)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bela kuća

Rijaliti učesnik Ante Baždarić proslavio se učešćem u rijalitiju ,,Zadruga", nakon čega se povukao, jer mu se desila tragedija u životu. On je nakon teškog perioda doživeo izdaju od bivšeg cimera, Ivana Radosavljevića, poznatijeg kao Beli

Naime, kako saznajemo, Ante je Belom pozajmio novac, u vrednosti od 230 evra. Međutim, iako je nekoliko puta pokušavao da dođe do Ivana, kako bi dobio svoj novac nazad, to se nikada nije desilo. 

Foto: printscreen/RTVPink

Ante Baždarić Zadruga

 

Za Republiku se Ante oglasio i otkrio da je Beli uvek imao neke izgovore i izbegavao da mu da konkretan odgovor kada će mu vratiti novac. 

- Nije meni do novca, nego do principa, ja sam se iznenadio. Okej, nije do veliki novac, jeste, neka je i 10 evra, ali to je moj novac, koji sam ti pozajmio i ti nećeš da vratiš, a znaš da si dužan, to mi je strašno, ja ne mogu da verujem u to. Ja sam ga nekoliko puta zvao, pisao mu poruke, nikada nisam dobio novac nazad. Ja stvarno ne želim da ispadne kako ja nekog cinkarim, ali hoću da ljudi znaju da se ne zeznu drugi sa njim. On mi se više ni ne javlja, ja sam mislio da će se opametiti, ali ne, toliko smo vremena proveli zajedno, zamolio me je da mu pomognem, izašao sam mu u susret, da mi ovako vrati, stvarno je sramno - govori Ante za Republiku. 

U nastavku u galeriji možete videti prepiske Antea i Ivana:

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading