ANITA RONI KROKODILSKE SUZE ZBOG AFERE SA MATOROM! Zadrugarka se rastaje sa dušom, hoće da bude u LEZBO VEZI! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

18.02.2023

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anita Stanojlović žarko želi da uđe u vezu sa Jovanom Tomić Matorom nakon vrelih akcija, te se zbog neuzvraćene ljubavi kukala na sav glas.

ANITA RONI KROKODILSKE SUZE ZBOG AFERE SA MATOROM! Zadrugarka se rastaje sa dušom, hoće da bude u LEZBO VEZI! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Javnost je nedavno ostala u šoku kada je po prvi put imala priliku da gleda šokantne scene lezbo akcije Anite Stanojlović i Jovane Tomić Matore, međutim, svi su očekivali da će dve zadrugarke uploviti i u emotivan odnos, do toga ipak nije došlo.

Naime, Matora po svemu sudeći ne želi da bude u vezi sa mladom Stanojlovićevom, zbog čega se ona gušila u suzama u Rajskom vrtu. Njoj je prišla cimerka Milica Veselinović i pokušala da je smiri, ali uzaludno.

- Ajde, plakala si tako i zbog Marka, sve to prođe. Najbolje zbog žene da plačeš, ti voliš muškarce! Kakve, bre, žene, šta je sa tobom?! Nemoj da praviš to od sebe... To što je lepo, ne možeš to tako da gledaš. Uozbilji se, tu nema budućnosti - govorila je Milica.

- Nju boli k*rac da dođe, da vidi kako sam, bitno joj je samo kako je ona - jecala je Anita.

Detaljnije pogledajte u nastavku ovog teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading