ZVEZDAN PONOVO U AKCIJI SA MAJINIM GRUDIMA! Slavnić opčinjen starletinim sedmicama, ne prestaje da je pipka i štipka! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

11.02.2023

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezdan Slavnić ne odustaje od flertovanja sa Majom Marinković.

ZVEZDAN PONOVO U AKCIJI SA MAJINIM GRUDIMA! Slavnić opčinjen starletinim sedmicama, ne prestaje da je pipka i štipka! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković legla je u krevet kako bi ugrabila malo sna, međutim, Zvezdan Slavnić joj je prišao i seo na njen ležaj, kako bi proverio šta radi. Podsećanja radi, bivši robijaš se u poslednje vreme sve češće mota oko rijaliti zvezde i koristi svaku priliku kako bi joj se približio i posmatrao, pa čak i dodirivao njene obline.

Ovog puta, Slavnić je pokušao da uradi sličnu stvar, te je Marinkovićevu otkrio, a onda i bacio pogled na njene "sedmice" kojima je opčinjen. Kako bi se izvadio iz pomalo neprijatne sitaucije, Zvezdan se pravio da traži sat na njenoj ruci kako bi video vreme.

- Vidimo se posle - rekao je i uhvatio za obraz.

Detaljnije pogledajte u nastavku teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading