LICE STRAVE I UŽASA! Kamera uhvatila šok izdanje Aleksandre Nikolić bez šminke, neće vam biti dobro od OVOG PRIZORA! (FOTO)

Autor:

Zadruga

10.02.2023

13:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako je rešila da se vrati prirodnom izgledu, Aleksandra Nikolić ostavila je javnost bez teksta izdanjem bez šminke.

LICE STRAVE I UŽASA! Kamera uhvatila šok izdanje Aleksandre Nikolić bez šminke, neće vam biti dobro od OVOG PRIZORA! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aleksandra Nikolić

Aktuelna učesnica "Zadruge 6", Aleksandra Nikolić, učestvovala je i u prethodnim sezonama ovog rijalitija, a u pauzama između boravaka na imanju u Šimanovcima, starleta se podvrgla brojnim plastičnim operacijama, međutim, tokom veze sa Dejanom Dragojevićem, ona je odlučila da se malim koracima vrati prirodnom izgledu.

Nikolićeva je pre veze sa pobednikom "Zadruge 5" negovala veštački izgled, u ustima je imala biopolimer u usnama, koji je naprasno odlučila da nedavno izvadi, što je podelila i sa pratiocima na društvenoj mreži Instagram. Ipak, kako je u rijalitiju non-stop ispred kamera, gledaoci su sada imali pravu priliku da vide kako zadrugarka izgleda njeno lice bez šminke.

Naime, kamere su zabeležile kadar na kojem Aleksandra spava, a kako nije bila nafrakana kao obično, u prvi mah malo ko ju je prepoznao, te je na društvenim mrežama ova fotografija ubrzo postala viralna, a gledaoci su ostali zatečeni njenim prirodnim izgledom.

"Šta je ovo?", "Jao majko moja, na šta ova devojka liči za svoje godine", "Šta je uradila od sebe?", "Ovo je blagi užas", nizali su se komentari.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aleksandra Nikolić bez šminke Zadruga 6

Podsetimo, Aleksandra Nikolić ušla je u rijaliti "Zadruga" tokom veze sa Dejanom Dragojević, međutim, nekoliko dana kasnije prevarila ga je sa Filipom Carem. Međutim, ubrzo ju je on ostavio, pa je počela da se muva sa Zvezdanom Slavnićem. Ipak, nakon toga vratila se Caru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Mixa

07.03.2023 23:18

Prelepa, kao i uvek.