ŠTA TO RADIŠ ZVEZDANE? Slavnić uhvaćen nakon vrele akcije u garderoberu, ono što je mazao po intimnim regijama sve šokiralo! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

20.01.2023

16:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isplivao snimak Zvezdana Slavnića iz garderobera.

ŠTA TO RADIŠ ZVEZDANE? Slavnić uhvaćen nakon vrele akcije u garderoberu, ono što je mazao po intimnim regijama sve šokiralo! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zadrugar Zvezdan Slavnić u ranim jutarnjim satima sakrio se u garderober, kako bi na svoje telo naneo, sudeći po komentarima, puder na intimne regije. 

 

Snimak je postao viralan na društvenoj mreži Instagram, a komentari su se nizali jedan za drugim. Naime, sve se odvilo samo nešto nakon vrele akcije sa frizerkom iz Crne Gore, Anđelom Đuričić. Međutim, izgleda da Zvezdan ima neki problem o kom ne priča javno. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samoposmatramo1

 

Podsetimo, tokom njegovog boravka u hotelu ,,Zadruga" pojavile su se fotografije na kojima se vidi da se Slavnić umokrio u donji veš. Odmah potom su počele teorije zavera šta mu se dešava. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samoposmatramo1

 

- "Možda čovek misli da će mirisati kada prdne", "Ovaj je sav šugav", "Tako je naučio u zatvoru" - bili su samo neki od komentara ispod snimka na kom je navodno mazao puder po intimnim regijama. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Ela

20.01.2023 17:50

Ovaj ima neku polnu boleštinu!

Godo

20.01.2023 21:33

Mozda mu se i digne malo...

Ccccccccc

21.01.2023 15:07

Odvratan,gadi mi se.